Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Villa

One Jiyang Lake

Villa Šī ir privāta villa, kas atrodas Ķīnas dienvidos, kur dizaineri praktiski izmanto dzena budisma teoriju, lai veiktu projektēšanu. Atsakoties no nevajadzīgiem un dabīgu, intuitīvu materiālu un kodolīgu dizaina metožu izmantošanas, dizaineri izveidoja vienkāršu, klusu un ērtu mūsdienu austrumu dzīves telpu. Ērtajā mūsdienu austrumu dzīves telpā tiek izmantota tāda pati vienkārša dizaina valoda kā augstas kvalitātes itāļu modernajām mēbelēm interjera telpā.

Medicīnas Skaistumkopšanas Klīnika

Chun Shi

Medicīnas Skaistumkopšanas Klīnika Šī projekta dizaina koncepcija ir "klīnika atšķirībā no klīnikas", un to iedvesmoja dažas nelielas, bet skaistas mākslas galerijas, un dizaineri cer, ka šai medicīnas klīnikai ir galerijas temperaments. Tādā veidā viesi var sajust eleganto skaistumu un mierīgo atmosfēru, nevis stresaino klīnisko vidi. Viņi pie ieejas pievienoja baldahīnu un bezgalības malas baseinu. Baseins vizuāli savieno ar ezeru un atspoguļo arhitektūru un dienasgaismu, piesaistot viesus.

Biznesa Atpūtas Telpa

Rublev

Biznesa Atpūtas Telpa Atpūtas telpas dizains ir iedvesmots no krievu konstruktīvisma, Tatlinas torņa un krievu kultūras. Arodbiedrības formas torņi tiek izmantoti kā acu uztvērēji atpūtas telpā, lai izveidotu noteiktas telpas atpūtas telpā kā noteikta veida zonējumu. Apaļo formas kupolu dēļ atpūtas telpa ir ērta zona ar dažādām zonām ar kopējo ietilpību 460 sēdvietām. Teritorija ir redzama ar dažāda veida sēdvietām pusdienošanai; strādā; komforts un relaksējoša. Apaļajiem gaismas kupoliem, kas novietoti viļņotajos griestos, ir dinamisks apgaismojums, kas mainās dienas laikā.

Dzīvojamā Māja

SV Villa

Dzīvojamā Māja SV Villa priekšnoteikums ir dzīvot pilsētā ar lauku privilēģijām, kā arī ar mūsdienīgu dizainu. Vietne ar nesalīdzināmu skatu uz Barselonas pilsētu, Montjuic kalnu un Vidusjūru fonā rada neparastu apgaismojumu. Māja koncentrējas uz vietējiem materiāliem un tradicionālajām ražošanas metodēm, saglabājot ļoti augstu estētikas līmeni. Tā ir māja, kurai ir jūtīgums un cieņa pret savu vietu

Dzīvokļu Vienības

The Square

Dzīvokļu Vienības Dizaina ideja bija izpētīt arhitektoniskās attiecības starp dažādām formām, kuras tiek veidotas kopā, lai izveidotu līdzīgas kustīgas vienības. Projekts sastāv no 6 vienībām, katra no tām ir 2 pārvadāšanas konteineri, kas savstarpēji piestiprināti, veidojot L formas masu. Šīs L formas vienības ir nostiprinātas pārklājošās pozīcijās, veidojot tukšumus un cietus, lai radītu kustības sajūtu un nodrošinātu pietiekamu dienasgaismu un labu ventilāciju. vide. Galvenais dizaina mērķis bija izveidot nelielu māju tiem, kas nakti pavada ielās bez mājām vai pajumtes.

Ķīniešu Restorāns

Ben Ran

Ķīniešu Restorāns Ben Ran ir mākslinieciski harmonisks ķīniešu restorāns, kas atrodas Luxury Hotel, Vangohh Eminent, Malaizijā. Dizainers pielieto austrumu stila tehnikas intraverto un kodolīgumu, lai radītu patiesu restorāna garšu, kultūru un dvēseli. Tas ir garīgās skaidrības simbols, pamest pārtikušo un panākt dabisku un vienkāršu atgriešanos pie sākotnējā prāta. Interjers ir dabisks un neizsmalcināts. Izmantojot seno jēdzienu, arī sinhronitāte ar restorāna vārdu Ben Ran, kas nozīmē oriģinālu un dabu. Restorāns aptuveni 4088 kvadrātpēdas.