Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Luksusa Mēbeles

Pet Home Collection

Luksusa Mēbeles Pet Home Collection ir mājdzīvnieku mēbeles, kas izstrādātas, rūpīgi novērojot četrkājaino draugu uzvedību mājas vidē. Dizaina jēdziens ir ergonomika un skaistums, kur labsajūta nozīmē līdzsvaru, ko dzīvnieks atrod savā telpā mājas vidē, un dizains ir domāts kā dzīves kultūra mājdzīvnieku sabiedrībā. Rūpīga materiālu izvēle uzsver katras mēbeles formas un īpašības. Šie priekšmeti, kuriem piemīt skaistuma un funkciju autonomija, apmierina mājdzīvnieka instinktus un mājas vides estētiskās vajadzības.

Mājdzīvnieku Pārvadātājs

Pawspal

Mājdzīvnieku Pārvadātājs Pawspal Pet pārvadātājs ietaupīs enerģiju un palīdzēs mājdzīvnieka īpašniekam ātri piegādāt. Dizaina koncepcijai Pawspal mājdzīvnieku turētājs, kas iedvesmots no Space Shuttle, ar kuru viņi var aizvest savus jaukos mājdzīvniekus uz jebkuru vietu, kur vien vēlas. Un, ja viņiem ir vēl viens mājdzīvnieks, viņi var novietot vēl vienu augšpusē un pievienot riteņus apakšā, lai vilktu nesējus. Turklāt Pawspal ir konstruējis ar iekšējo ventilācijas ventilatoru, lai tas būtu ērti mājdzīvniekiem un būtu ērti uzlādējams ar USB C.

Tūlītēja Dabiska Lūpu Palielināšanas Ierīce

Xtreme Lip-Shaper® System

Tūlītēja Dabiska Lūpu Palielināšanas Ierīce Xtreme Lip-Shaper® sistēma ir pasaulē pirmā klīniski pierādītā drošā kosmētiskā ierīce lūpu palielināšanai mājās. Tajā tiek izmantota 3500 gadus veca ķīniešu “kuplināšanas” metode, citiem vārdiem sakot, sūkšana, apvienojumā ar modernu lūpu veidošanas tehnoloģiju, lai acumirklī izveidotu kontūru un palielinātu lūpas. Dizains rada elpu aizraujošu vienas lobītes un divkāršās lobītes apakšlūpu tāpat kā Andželina Džolija. Lietotāji var atsevišķi uzlabot augšējo vai apakšējo lūpu. Dizains ir veidots arī, lai paceltu Kupidona priekšgala arkas, aizpildītu lūpu bedres, lai paceltu novecojošās mutes stūrus. Piemērots abiem dzimumiem.

Cukura Kubi

Two spoons of sugar

Cukura Kubi Tējas vai kafijas dzeršana nav tikai slāpju remdēšana. Tā ir izdabāšanas un dalīšanās ceremonija. Cukura pievienošana kafijai vai tējai varētu būt tikpat vienkārša, kā jūs atceraties romiešu ciparus! Neatkarīgi no tā, vai jums ir nepieciešama viena karote cukura vai divas vai trīs, jums vienkārši jāizvēlas viens no trim cipariem, kas izgatavoti no cukura, un ielieciet to karstajā / aukstajā dzērienā. Viena darbība un jūsu mērķis ir atrisināts. Nav karotes un nav mērījumu, tas kļūst tik vienkārši.

Suņu Tualete

PoLoo

Suņu Tualete PoLoo ir automātiska tualete, lai palīdzētu suņiem mierīgi, pat ja ārā ir nelabvēlīgi laika apstākļi. 2008. gada vasarā burāšanas brīvdienu laikā ar 3 ģimenes suņiem kvalificēta jūrniece Eliana Reggiori izstrādāja PoLoo. Kopā ar savu draugu Adnanu Al Malehs izstrādāja kaut ko tādu, kas palīdzēs ne tikai suņu dzīves kvalitātē, bet arī uzlabos tos īpašniekus, kuri ir vecāka gadagājuma cilvēki vai invalīdi un ziemā nespēj izkļūt no mājas. Tas ir automātisks, izvairās no smakas un ērti lietojams, pārnēsājams, tīrs un ideāli piemērots dzīvokļos dzīvojošajiem, kemperu un laivu īpašniekiem, viesnīcām un kūrortiem.

Birdhouse

Domik Ptashki

Birdhouse Vienmuļā dzīvesveida un ilgtspējīgas mijiedarbības ar dabu trūkuma dēļ cilvēks dzīvo pastāvīgas sabrukšanas un iekšējas neapmierinātības stāvoklī, kas neļauj pilnvērtīgi izbaudīt dzīvi. To var noteikt, paplašinot uztveres robežas un iegūstot jaunu pieredzi cilvēka un dabas mijiedarbībā. Kāpēc putni? Viņu dziedāšana pozitīvi ietekmē cilvēku garīgo veselību, kā arī putni aizsargā vidi no kukaiņu kaitēkļiem. Projekts Domik Ptashki ir iespēja izveidot noderīgu apkārtni un izmēģināt ornitologa lomu, novērojot un rūpējoties par putniem.