Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Nažu Turētājs

Only Right Here

Nažu Turētājs Kopš divpadsmitā gadsimta pirmās vēršu cīņas tika dokumentētas kā akts vai publisks skats. Mūsdienās cilvēku apziņas pamodināšana ir vispārējā globālā novērtējuma simptoms, jo esam dievišķās dabas līdzdalībnieki, mēs esam vesels. "Tikai tepat" simbolizē jaunu laikmetu, kurā notiks agresīvu darbību izzušana, iekļaušanās kādreizējos kultūras svētkos un lielais evolūcijas solis humānisma līmenī.

Projekta nosaukums : Only Right Here, Dizaineru vārds : Alan Saga, Klienta vārds : Alan Saga.

Only Right Here Nažu Turētājs

Šis izcilais dizains ir platīna dizaina balvas ieguvējs rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt platīna godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.