Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Universitātes Kafejnīca

Ground Cafe

Universitātes Kafejnīca Jaunā kafejnīca “Ground” kalpo ne tikai, lai radītu sociālo saliedētību starp inženierzinātņu skolas mācībspēkiem un studentiem, bet arī lai veicinātu mijiedarbību starp citiem Universitātes katedru locekļiem un starp tiem. Projektējot, mēs iesaistījām bijušās semināru telpas nepārspīlētu betona tilpumu, virs telpas sienām, grīdas un griestiem izklājot paklāju ar valriekstu dēļiem, perforētu alumīniju un blīvējošu akmeni.

Projekta nosaukums : Ground Cafe, Dizaineru vārds : Bentel and Bentel Architects/Planners, Klienta vārds : Yale University.

Ground Cafe Universitātes Kafejnīca

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.