Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Universitātes Kafejnīca

Ground Cafe

Universitātes Kafejnīca Jaunā kafejnīca “Ground” kalpo ne tikai, lai radītu sociālo saliedētību starp inženierzinātņu skolas mācībspēkiem un studentiem, bet arī lai veicinātu mijiedarbību starp citiem Universitātes katedru locekļiem un starp tiem. Projektējot, mēs iesaistījām bijušās semināru telpas nepārspīlētu betona tilpumu, virs telpas sienām, grīdas un griestiem izklājot paklāju ar valriekstu dēļiem, perforētu alumīniju un blīvējošu akmeni.

Projekta nosaukums : Ground Cafe, Dizaineru vārds : Bentel and Bentel Architects/Planners, Klienta vārds : Yale University.

Ground Cafe Universitātes Kafejnīca

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.