Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Māja

Dezanove

Māja Arhitekta iedvesma nāca no reģenerētās “bateas” eikalipta koksnes. Šīs ir gliemenes ražošanas platformas estuārā un veido ļoti svarīgo vietējo rūpniecību Spānijas pilsētā Ria da Arousa. Šajās platformās tiek izmantota eikalipta koksne, un reģionā ir šī koka paplašinājumi. Koka vecums nav paslēpts, un dažādu sajūtu radīšanai tiek izmantotas dažādas koka ārējās un iekšējās virsmas. Māja mēģina aizņemties apkārtnes tradīcijas un atklāt tās caur dizainā un detaļās stāstīto.

Projekta nosaukums : Dezanove, Dizaineru vārds : iñaki leite, Klienta vārds : YourArchitectLondon.

Dezanove Māja

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.