Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Espresso Automāts

Lavazza Tiny

Espresso Automāts Neliels, draudzīgs espresso automāts, kas jūsu mājās nodrošina autentisku itāļu kafijas baudījumu. Dizains ir dzīvespriecīgs Vidusjūras - sastāv no formāliem pamatakmeņiem - izceļ krāsas un Lavazza dizaina valodu izmanto virsmām un detaļām. Galvenais apvalks ir izgatavots no viena gabala, un tam ir mīkstas, bet precīzi kontrolētas virsmas. Centrālā virspuse palielina vizuālo struktūru, un frontālais raksts atkārto horizontālo tēmu, kas bieži sastopama Lavazza izstrādājumos.

Dīvāns

Gloria

Dīvāns Dizains ir ne tikai ārēja forma, bet arī objekta iekšējās struktūras, ergonomikas un būtības izpēte. Šajā gadījumā forma ir ļoti spēcīga sastāvdaļa, un tieši tā izcirtums piešķir produktam īpašību. Gloria priekšrocība ir izturība, ka tā ir 100% pielāgojama, pievienojot dažādus elementus, materiālus un apdari. Liela īpatnība ir visi papildu elementi, kurus var pievienot kopā ar konstrukcijas magnētiem, piešķirot izstrādājumam simtiem dažādu formu.

Stikla Vāze

Jungle

Stikla Vāze Dabas iedvesmots, Džungļu stikla kolekcijas priekšnoteikums ir radīt objektus, kas iegūst savu vērtību no kvalitātes, dizaina un materiāla. Vienkāršas formas atspoguļo barotnes rāmumu, vienlaikus nesvarīgas un spēcīgas. Vāzes tiek izpūstas mutē un veidotas ar rokām, parakstītas un numurētas. Stikla izgatavošanas procesa ritms nodrošina, ka katram džungļu kolekcijas objektam ir unikāla krāsu spēle, kas imitē viļņu kustību.

Vāze

Rainforest

Vāze Lietus mežu vāzes ir 3D veidotu formu un tradicionālās skandināvu tvaika nosūcēju tehnikas sajaukums. Rokas formas gabaliem ir īpaši biezs stikls ar bezspēcīgi peldošām krāsu šļakatām. Studiomade kolekcija ir iedvesmota no dabas kontrasta un tā, kā tā rada harmoniju.

Apgaismojums

Thorn

Apgaismojums Uzskatot, ka dabā ir iespējams augt un diferencēt organiskās formas, netraucējot to uzbūvei un izpausmei pēc sakritībām, un ka cilvēkiem ir instinktīva radniecības piederība dabiskajām formām, Yılmaz Dogan teica, ka, projektējot Thorn, viņš vēlas atspoguļot izaugsmi ar formām, kas līdzināties dabai bez apgaismojuma izmēru ierobežojumiem. Ērkšķis, kas ir iedvesmas avots dabiskam ērkšķa veidam; aug nejaušā struktūrā un veidojas dabiski, atbilst dažādām vajadzībām un tam nav labu izmēru kā labam apgaismojuma dizainam.

Galds

Patchwork

Galds Yılmaz Dogan, kurš sāka ar domu, ka uz galda paplātes varētu izmantot dažādus rūpnieciskos materiālus, sacīja, ka viņš ir izveidojis jūsu galda elastību, kuru jūs jebkurā laikā varat mainīt, lai pielāgotos dažādām tendencēm. Patchwork ar pilnībā salaužamu dizainu ir dinamisks dizains, ko var viegli pielāgot dažādām telpām kā pusdienu un sanāksmju galdiem.