Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Uroloģijas Klīnika

The Panelarium

Uroloģijas Klīnika Panelarārijs ir jaunā klīnikas telpa Dr. Matsubara, kas ir viens no nedaudzajiem ķirurgiem, kas sertificēti da Vinci robotizēto operāciju sistēmu vadīšanai. Dizains ir iedvesmots no digitālās pasaules. Binārās sistēmas komponenti 0 un 1 tika interpolēti baltajā telpā un ietverti paneļos, kas iziet no sienām un griestiem. Arī grīda ievēro to pašu dizaina aspektu. Lai arī paneļi pēc nejaušības principa ir funkcionāli, tie kļūst par izkārtnēm, soliņiem, stendiem, grāmatu plauktiem un pat durvju rokturiem, un pats galvenais - acu aizsegi, kas nodrošina minimālu privātumu pacientiem.

Udon Restorāns Un Veikals

Inami Koro

Udon Restorāns Un Veikals Kā arhitektūra var attēlot kulinārijas jēdzienu? Koka mala ir mēģinājums atbildēt uz šo jautājumu. Inami Koro no jauna izgudro tradicionālo japāņu Udon ēdienu, saglabājot kopīgās gatavošanas metodes. Jaunā ēka atspoguļo viņu pieeju, pārskatot tradicionālās japāņu koka konstrukcijas. Tika vienkāršotas visas kontūras līnijas, kas pauž ēkas formu. Tajā ietilpst stikla rāmis, kas paslēpts plānās koka balstās, jumta un griestu slīpums ir pagriezts, un vertikālo sienu malas ir izteiktas ar vienu līniju.

Aptieka

The Cutting Edge

Aptieka Griešanas mala ir izsniegšanas aptieka, kas saistīta ar kaimiņu Daiichi vispārējo slimnīcu Himeji pilsētā, Japānā. Šāda veida aptiekās klientam nav tiešas piekļuves produktiem kā mazumtirdzniecības gadījumā; drīzāk viņa zāles pagalmā sagatavos farmaceits pēc ārsta receptes uzrādīšanas. Šī jaunā ēka tika izstrādāta, lai veicinātu slimnīcas tēlu, ieviešot augsto tehnoloģiju asu attēlu saskaņā ar modernu medicīnas tehnoloģiju. Tā rezultāts ir balta minimālistiska, bet pilnībā funkcionāla telpa.

Ķīniešu Restorāns

Pekin Kaku

Ķīniešu Restorāns Pekin-kaku restorāna jaunā renovācija piedāvā stilistisku interpretāciju par to, kas varētu būt Pekinas stila restorāns, noraidot tradicionālo bagātīgi rotāto dizainu par labu vienkāršākai arhitektonikai. Uz griestiem attēlots sarkanais aurors, kas izveidots, izmantojot 80 metrus garus stīgu aizkarus, bet sienas apstrādātas ar tradicionālajiem tumšajiem Šanhajas ķieģeļiem. Kultūras elementi no tūkstošgadu Ķīnas mantojuma, ieskaitot terakotas karotājus, sarkanos zaķus un ķīniešu keramiku, tika izcelti minimālistiskā izstādē, nodrošinot kontrastējošu pieeju dekoratīvajiem elementiem.

Japāņu Restorāns

Moritomi

Japāņu Restorāns Japāņu virtuvi piedāvājošā restorāna Moritomi pārvietošana blakus pasaules mantojumam Himeji pilij pēta sakarības starp materialitāti, formu un tradicionālās arhitektonikas interpretāciju. Jaunā telpa mēģina reproducēt pils akmens nocietinājumu modeli no dažādiem materiāliem, ieskaitot neapstrādātus un slīpētus akmeņus, ar melnu oksīdu pārklātu tēraudu un tatami paklājus. Grīda, kas izgatavota no mazām, ar sveķiem pārklātām grants, attēlo pils grāvju. Divas krāsas, balta un melna, no ārpuses plūst kā ūdens, un, šķērsojot koka režģiem izrotātas ieejas durvis, uz reģistratūras zāli.

Ģimenes Dzīvesvieta

Sleeve House

Ģimenes Dzīvesvieta Šo patiesi unikālo māju projektēja ievērojams arhitekts un zinātnieks Adam Dayem, un nesen tā ieguva otro vietu American-Architects ASV Gada ēkas konkursā. 3-BR / 2,5 vannu māja ir novietota uz atvērtām, slīdošām pļavām tādā vietā, kas nodrošina privātumu, kā arī dramatisku skatu uz ieleju un kalniem. Tik mīklaina, cik praktiska, struktūra ir iecerēta shematiski kā divi krustojoši, piedurknei līdzīgi tilpumi. Ilgtspējīgi iegūta ogļota koka fasāde piešķir mājai raupju, laikapstākļu faktūru, mūsdienīgu veco šķūņu interpretāciju Hadsona ielejā.