Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Grāmatnīca

Chongqing Zhongshuge

Grāmatnīca Iekļaujot grāmatnīcā krāšņo Čongkingas ainavu, dizainers ir izveidojis telpu, kurā lasot lasītāji var justies kā burvīgajā Čuncjinā. Kopumā ir pieci lasīšanas laukumu veidi, katrs no tiem ir kā brīnumzeme ar atšķirīgām iezīmēm. Chongqing Zhongshuge grāmatnīca ir sniegusi patērētājiem daudz izdomātāku pieredzi, ko viņi nevar iegūt, iepērkoties tiešsaistē.

Flagmaņu Veikals

Zhuyeqing Green Tea

Flagmaņu Veikals Tējas dzeršanai ir nepieciešama gan labvēlīga vide, gan labs garastāvoklis. Dizainers prezentē mākoņu un kalnu motīvu, izmantojot brīvas rokas tintes krāsošanu, un slēgtajā ierobežotajā telpā apkaisa pāris skaistu ķīniešu ainavu gleznu. Izmantojot pielāgotus funkciju nesējus, dizainers patērētājiem ir radījis sensoro pieredzi, kas rada milzīgu juteklisku iespaidu.

Viesnīca

Park Zoo

Viesnīca Tas, bez šaubām, ir viesnīca, kuras pamatā ir dzīvnieku tēma. Tomēr dizaineri ne tikai izveidoja glītu un graciozu dzīvnieku formas instalāciju sēriju, lai intensīvi konkurējošā tirgū piesaistītu lielu uzmanību. Iedvesmojot telpu ar dziļu mīlestību pret dzīvniekiem, dizaineri pārveidoja viesnīcu par mākslas izstādi, kur klienti var novērot un sajust reālo situāciju, ar kuru šobrīd saskaras apdraudētie dzīvnieki.

Peldošais Spa

Hungarosauna

Peldošais Spa Svarīgs ieguldījuma aspekts ir plānošana, ilgtspējība un paplašināmība. Pielāgošanās neparedzētām ekonomiskām situācijām. Tas pats attiecas uz ainavu arhitektūru un arhitektūras elementiem. Ārstnieciskā ūdens tvaika kamera, dzeramais spa ūdens un peldbaseins, kas peld uz ezera virsmas, nodrošina jaunu pirts kvalitāti, kas var būt tikai šeit, Hungarosaunā. Ēkai ir šķērsslāņains tilts ar koka stabu rāmi. Viendabīgā veidā koka veida statuju no iekšpuses un ārpuses pārklāj ar koka virsmām kā koka stumbrs.

Ģimenes Parks

Hangzhou Neobio

Ģimenes Parks Balstoties uz iepirkšanās centra sākotnējo izkārtojumu, Hangzhou Neobio ģimenes parks tika sadalīts četrās galvenajās funkcionālajās zonās, katrā no tām bija vairākas papildtelpas. Šādā sadalījumā tika ņemtas vērā bērnu vecuma grupas, intereses un bērnu izturēšanās, vienlaikus apvienojot izklaides, izglītības un atpūtas funkcijas vecāku un bērnu aktivitāšu laikā. Saprātīga aprite telpā padara to par visaptverošu ģimenes parku, kas apvieno izklaides un izglītības aktivitātes.

Peldēšanas Klubs

Loong

Peldēšanas Klubs Uz pakalpojumiem orientēta biznesa apvienošana ar jaunām uzņēmējdarbības formām ir tendence. Dizainers eksperimentāli integrē projekta palīgfunkcijas ar pamatdarbību, atkārtoti optimizē vecāku un bērnu sporta apmācības galvenās funkcijas un iebūvē projektu visaptverošā telpā peldēšanai un sporta izglītībai, integrējot izklaidi un brīvo laiku.