Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Zīmola Dizains

Queen

Zīmola Dizains Paplašinātā dizaina pamatā ir karalienes un šaha galdiņa koncepcija. Izmantojot abas krāsas - melnu un zeltu -, dizains ir paredzēts, lai izteiktu augstās klases izjūtu un pārveidotu vizuālo tēlu. Papildus metāla un zelta līnijām, kuras tiek izmantotas pašā izstrādājumā, ainas elements ir veidots, lai kompensētu šaha kara iespaidu, un mēs izmantojam skatuves apgaismojuma koordināciju, lai radītu kara dūmus un gaismu.

Skulptūra

Atgbeyond

Skulptūra Xi'an atrodas Lielā zīda ceļa sākuma vietā. Mākslas radošajā izpētes procesā viņi apvieno Xi'an W viesnīcas zīmola moderno raksturu, Xi'an īpašo vēsturi un kultūru un Tangas dinastijas brīnišķīgos mākslas stāstus. Pops apvienojumā ar grafiti mākslu kļūst par W viesnīcas māksliniecisko izpausmi, kurai bija dziļa ietekme.

Yong

Hak Hi Kong

Yong Priekšlikumā izmantotas trīs koncepcijas, lai atjaunotu KI sistēmu Yong-An zvejas ostai. Pirmais ir jauns logotips, kas rada īpašu vizuālo materiālu, kas iegūts no Hakka kopienas kultūras īpašībām. Nākamais solis ir izklaides pieredzes atkārtota izpēte, pēc tam izveidojiet divus talismanu personāžus, kas pārstāv un ļaujiet viņiem parādīties jaunās atrakcijās, lai tūristu ievestu ostā. Visbeidzot, deviņu vietu ēvelēšana iekšpusē, apkārtne ar izklaides aktivitātēm un garšīgām virtuvēm.

Izstādes Dizains

Tape Art

Izstādes Dizains 2019. gadā Taipeju izraisīja līniju, krāsu gabalu un fluorescences vizuāla ballīte. Tā bija mākslas izstāde Tape That, kuru organizēja FunDesign.tv un Tape That Collective. 8 lentu mākslas instalācijās tika prezentēti dažādi projekti ar neparastām idejām un paņēmieniem, kā arī tika eksponēti vairāk nekā 40 lentu gleznojumi, kā arī video no mākslinieku pagātnes darbiem. Viņi arī pievienoja spožas skaņas un gaismu, lai padarītu pasākumu par ieskaujošu mākslas vidi, un materiāli, kurus viņi izmantoja, bija auduma lentes, kanālu lentes, papīra lentes, iepakojuma pasakas, plastmasas lentes un folijas.

Instalācijas Māksla

Inorganic Mineral

Instalācijas Māksla Iedvesmojoties no dziļām jūtām pret dabu un arhitekta pieredzes, Lī Či koncentrējas uz unikālu botāniskās mākslas instalāciju radīšanu. Pārdomājot mākslas dabu un pētot radošās tehnikas, Lī dzīves notikumus pārveido par formalizētiem mākslas darbiem. Šīs darbu sērijas tēma ir izpētīt materiālu būtību un to, kā materiālus var rekonstruēt, izmantojot estētisko sistēmu un jaunu perspektīvu. Lī arī uzskata, ka augu un citu mākslīgo materiālu atkārtota noteikšana un rekonstrukcija var radīt dabiskajai ainavai emocionālu iespaidu uz cilvēkiem.

Uzņēmuma Atkārtota Zīmola Veidošana

Astra Make-up

Uzņēmuma Atkārtota Zīmola Veidošana Zīmola spēks slēpjas ne tikai tā spējās un redzējumā, bet arī komunikācijā. Viegli lietojams katalogs, kas piepildīts ar spēcīgu produktu fotogrāfiju; uz patērētāju orientēta un pievilcīga vietne, kas nodrošina tiešsaistes pakalpojumus un zīmolu produktu pārskatu. Mēs arī izstrādājām vizuālo valodu zīmola sensācijas attēlojumā ar fotografēšanas modes stilu un svaigas komunikācijas līniju sociālajos medijos, izveidojam dialogu starp uzņēmumu un patērētāju.