Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Strukturālais Gredzens

Spatial

Strukturālais Gredzens Dizains ietver metāla rāmja struktūru, kurā drūmais tiek turēts tādā veidā, ka tiek uzsvērts gan akmens, gan metāla rāmja struktūra. Konstrukcija ir diezgan atvērta un pārliecinās, ka akmens ir dizaina zvaigzne. Druzy neregulārā forma un metāla bumbiņas, kas satur struktūru kopā, piešķir dizainam nelielu maigumu. Tas ir drosmīgs, nervozs un valkājams.

Apģērba Dizains

Sidharth kumar

Apģērba Dizains NS GAIA ir mūsdienu sieviešu apģērba etiķete, kuras izcelsme ir Deli, kas ir bagāta ar unikālu dizainu un auduma paņēmieniem. Zīmols ir liels pārdomātas ražošanas un visu riteņbraukšanas un otrreizējās pārstrādes lietu atbalstītājs. Šī faktora nozīmīgums ir atspoguļots nosaukšanas balstos, “N” un “S” NS GAIA, kas apzīmē dabu un ilgtspējību. NS GAIA pieeja ir “mazāk ir vairāk”. Etiķete aktīvi piedalās lēnās modes kustībā, nodrošinot, ka ietekme uz vidi ir minimāla.

Auskari

Van Gogh

Auskari Auskari ir iedvesmoti no mandeļu koka ziedos, ko gleznojis Van Gogs. Zaru delikatesi atveido smalkās Kārtiera tipa ķēdes, kas tāpat kā zari šūpojas ar vēju. Dažādu dārgakmeņu dažādās nokrāsās, sākot no gandrīz baltas līdz intensīvāk sārtai, ir ziedu nokrāsas. Ziedošo ziedu kopu attēlo dažādi griezumakmeņi. Izgatavots ar 18k zeltu, rozā dimantiem, morganītiem, rozā safīriem un rozā turmalīniem. Pulēta un teksturēta apdare. Īpaši viegls un ar perfektu piemērotību. Šī ir pavasara ierašanās dārgakmens formā.

Rokassomas

Qwerty Elemental

Rokassomas Tāpat kā rakstāmmašīnu dizaina evolūcija parāda pārveidošanos no ļoti sarežģītas vizuālās formas uz tīri izklātu, vienkāršu ģeometrisku formu, arī Qwerty-elementāls ir spēka, simetrijas un vienkāršības iemiesojums. Konstruktīvas tērauda daļas, kuras izgatavojuši dažādi amatnieki, ir produkta atšķirīga vizuālā īpašība, kas somai piešķir arhitektonisku izskatu. Somas galvenā īpatnība ir divas rakstāmmašīnu atslēgas, kuras pats izgatavo un montē pats dizainers.

Sieviešu Apģērbu Kolekcija

Macaroni Club

Sieviešu Apģērbu Kolekcija Kolekcijas “Macaroni Club” iedvesmas avots ir makaroni no 18. gadsimta vidus, kas tos saista ar šodienas logotipiem atkarīgiem cilvēkiem. Makaroni bija termins vīriešiem, kuri pārsniedza parasto modes robežu Londonā. Tās bija 18. gadsimta logo mānija. Šīs kolekcijas mērķis ir parādīt logotipa spēku no pagātnes līdz mūsdienām, un pats par sevi tas rada Makaronu klubu kā zīmolu. Dizaina detaļas ir iedvesmotas no 1770. gada Makaroni kostīmiem un pašreizējām modes tendencēm ar ekstrēmiem apjomiem un garumu.

Hronometrs

Argo

Hronometrs Argo by Gravithin ir hronometrs, kura dizainu iedvesmojis sekstants. Tam par godu Argo kuģa mītiskajiem piedzīvojumiem ir iegravēts divkāršs ciparnīcu, kas pieejams divos toņos, dziļi zilajā un melnajā jūrā. Tās sirds pukst, pateicoties Šveices Ronda 705 kvarca kustībai, savukārt safīra stikls un spēcīgais 316L matētais tērauds nodrošina vēl lielāku pretestību. Tas ir arī 5ATM ūdensizturīgs. Pulkstenis ir pieejams trīs dažādās korpusa krāsās (zelta, sudraba un melnā krāsā), divos ciparnīcas toņos (dziļi zilajā un melnajā jūrā) un sešos siksnu modeļos, no diviem dažādiem materiāliem.