Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Kaķu Gulta

Catzz

Kaķu Gulta Veidojot Catzz kaķu gultu, iedvesma tika iegūta gan no kaķu, gan īpašnieku vajadzībām, un ir jāapvieno funkcija, vienkāršība un skaistums. Novērojot kaķus, to unikālās ģeometriskās iezīmes iedvesmoja tīru un atpazīstamu formu. Daži raksturīgi uzvedības modeļi (piemēram, ausu kustība) tika iekļauti kaķu lietotāja pieredzē. Paturot prātā īpašniekus, mērķis bija izveidot mēbeles, ko viņi varētu pielāgot un ar lepnumu parādīt. Turklāt bija svarīgi nodrošināt ērtu apkopi. To visu nodrošina gluds, ģeometriskais dizains un modulārā struktūra.

Projekta nosaukums : Catzz, Dizaineru vārds : Mirko Vujicic, Klienta vārds : Mirko Vujicic.

Catzz Kaķu Gulta

Šis izcilais dizains ir platīna dizaina balvas ieguvējs rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt platīna godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.