Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Kafijas Automāts

Lavazza Desea

Kafijas Automāts Draudzīga mašīna, kas paredzēta, lai piedāvātu pilnu itāļu kafijas kultūras paketi: no espresso līdz autentiskam kapučīno vai latte. Skārienjutīgais interfeiss sakārto atlasi divās atsevišķās grupās - viena kafijai un otra pienam. Dzērienus var personalizēt ar temperatūras paaugstināšanas un piena putu paaugstināšanas funkcijām. Nepieciešamais serviss ir norādīts centrā ar apgaismotām ikonām. Mašīna tiek piegādāta ar speciālu stikla krūzi, un tajā tiek lietota Lavazza formas valoda ar kontrolētu segumu, izsmalcinātām detaļām un īpašu uzmanību krāsām, materiāliem un amp; pabeigt.

Projekta nosaukums : Lavazza Desea, Dizaineru vārds : Florian Seidl, Klienta vārds : Lavazza.

Lavazza Desea Kafijas Automāts

Šis izcilais dizains ir platīna dizaina balvas ieguvējs rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt platīna godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.