Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Kino

Wuhan Pixel Box Cinema

Kino “Pikselis” ir attēlu pamatelements, dizainers pēta kustības un pikseļa attiecības, lai kļūtu par šī dizaina tēmu. “Pikselis” tiek izmantots dažādās kino vietās. Kastes lielajā zālē ir milzīgs izliekts apvalks, ko veido vairāk nekā 6000 nerūsējošā tērauda paneļu gabali. Objekta sienas tiek rotātas ar milzīgu daudzumu kvadrātveida joslu, kas izvirzītas no sienas, un tādējādi tiek uzrādīts krāšņs kino nosaukums. Šajā kinoteātrī ikviens varētu izbaudīt lielisko digitālās pasaules atmosfēru, ko rada visu “Pixel” elementu kohēzija.

Projekta nosaukums : Wuhan Pixel Box Cinema, Dizaineru vārds : Ajax Law, Klienta vārds : Hubei Xiang Sheng & Insun Entertainment Co. Ltd..

Wuhan Pixel Box Cinema Kino

Šis izcilais dizains ir platīna dizaina balvas ieguvējs rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt platīna godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.