Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Alus Krāsu Paraugi

Beertone

Alus Krāsu Paraugi Beertone ir pirmā alus uzziņu rokasgrāmata, kuras pamatā ir dažādas alus krāsas un kas tiek prezentēta stikla formas ventilatorā. Pirmajam izdevumam mēs apkopojām informāciju no 202 dažādiem Šveices alus veidiem, kas ceļo pa valsti no austrumiem uz rietumiem, no ziemeļiem uz dienvidiem. Viss process prasīja daudz laika un detalizētu loģistiku, lai to paveiktu, bet šo abu kaislību rezultāts mūs ļoti lepojas, un turpmāki izdevumi jau tiek plānoti. Priekā!

Projekta nosaukums : Beertone, Dizaineru vārds : Alexander Michelbach, Klienta vārds : Beertone.

Beertone Alus Krāsu Paraugi

Šis izcilais dizains ir platīna dizaina balvas ieguvējs rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt platīna godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.