Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Rokassomas

Qwerty Elemental

Rokassomas Tāpat kā rakstāmmašīnu dizaina evolūcija parāda pārveidošanos no ļoti sarežģītas vizuālās formas uz tīri izklātu, vienkāršu ģeometrisku formu, arī Qwerty-elementāls ir spēka, simetrijas un vienkāršības iemiesojums. Konstruktīvas tērauda daļas, kuras izgatavojuši dažādi amatnieki, ir produkta atšķirīga vizuālā īpašība, kas somai piešķir arhitektonisku izskatu. Somas galvenā īpatnība ir divas rakstāmmašīnu atslēgas, kuras pats izgatavo un montē pats dizainers.

Sieviešu Apģērbu Kolekcija

Macaroni Club

Sieviešu Apģērbu Kolekcija Kolekcijas “Macaroni Club” iedvesmas avots ir makaroni no 18. gadsimta vidus, kas tos saista ar šodienas logotipiem atkarīgiem cilvēkiem. Makaroni bija termins vīriešiem, kuri pārsniedza parasto modes robežu Londonā. Tās bija 18. gadsimta logo mānija. Šīs kolekcijas mērķis ir parādīt logotipa spēku no pagātnes līdz mūsdienām, un pats par sevi tas rada Makaronu klubu kā zīmolu. Dizaina detaļas ir iedvesmotas no 1770. gada Makaroni kostīmiem un pašreizējām modes tendencēm ar ekstrēmiem apjomiem un garumu.

Vietne

Tailor Made Fragrance

Vietne Tailor Made Fragrance radās no Itālijas uzņēmuma, kas specializējas primārā iepakojuma izstrādē un ražošanā aromātu, ādas kopšanas, krāsu kosmētikas un mājas aromātu nozarēs. Webgriffe uzdevums bija atbalstīt klientu biznesa stratēģiju, izstrādājot risinājumu, kas sekmēja zīmola atpazīstamību, un jaunās biznesa vienības atklāšana, kuras mērķis bija ļaut lietotājiem radīt unikālas un pilnībā pielāgotas smaržas, kas ir plaša rūpniecības izaugsmes procesa solis un B2B piedāvājuma segmentēšana.

Gaisa Kvalitātes Kontrole

Midea Sensia AQC

Gaisa Kvalitātes Kontrole Midea Sensia AQC ir inteliģents hibrīds, kas mājas interjerā apvieno gan eleganci, gan stilu. Tas sniedz humanizētas tehnoloģijas un jauninājumus, izmantojot funkcijas, kontrolējot temperatūras un gaisa kvalitātes attīrīšanu ar apgaismojumu un vāzi līdz istabas dekoriem. Labklājība notiek, izmantojot sensoru tehnoloģiju, kas var nolasīt vidi un uzturēt stabilu vietējo temperatūru un mitrumu, saskaņā ar iepriekšējo iestatījumu, kuru veikusi MideaApp.

Autonoms Mobilais Robots

Pharmy

Autonoms Mobilais Robots Autonoms navigācijas robots slimnīcas loģistikai. Tā ir produktu un pakalpojumu sistēma, kas nodrošina drošu un efektīvu piegādi, samazinot veselības speciālista iespējas tikt pakļautam saslimšanai, ierobežojot pandēmijas slimības starp slimnīcas personālu un pacientiem (COVID-19 vai H1N1). Dizains palīdz rīkoties ar slimnīcu piegādi ar vieglu piekļuvi un drošību, izmantojot vienkāršu lietotāja mijiedarbību, izmantojot draudzīgo tehnoloģiju. Robotu vienībām ir spēja patstāvīgi pārvietoties iekštelpu vidē, un tām ir sinhronizēta plūsma ar līdzīgām vienībām, kas spēj robotizēt komandas sadarbības darbu.

Dzīvojamais

Shkrub

Dzīvojamais Shkrub māja parādījās bez mīlestības un mīlestības dēļ - mīlošs pāris ar trim bērniem. Mājas DNS ietver strukturējošos estētiskos principus, kas Ukrainas vēstures un kultūras iedvesmu rada japāņu gudrības iedvesmoti. Zemes elements kā materiāls ļauj sevi izjust mājas strukturālajos aspektos, piemēram, oriģinālajā jumta jumtā un skaistajās un blīvajās māla sienās. Ideju par godināšanu kā dibināšanas vietu var izjust visā mājā kā smalku vadošo pavedienu.