Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Māja

Zen Mood

Māja Zen Mood ir konceptuāls projekts, kura centrā ir 3 galvenie virzītāji: minimālisms, pielāgošanās spēja un estētika. Atsevišķi segmenti ir piestiprināti, veidojot dažādas formas un lietojumus: mājas, birojus vai izstāžu zāles var radīt, izmantojot divus formātus. Katrs modulis ir projektēts ar 3,20 x 6,00 m lielu platību 19 m2 platībā 01 vai 02 stāvos. Pārvadājumus galvenokārt veic kravas automašīnas, kā arī to var piegādāt un uzstādīt tikai vienas dienas laikā. Tas ir unikāls, mūsdienīgs dizains, kas rada vienkāršas, dzīvīgas un radošas telpas, kas ir iespējamas, izmantojot tīru un rūpnieciski konstruktīvu metodi.

Projekta nosaukums : Zen Mood, Dizaineru vārds : Francisco Eduardo Sá and Felipe Savassi, Klienta vārds : Felipe Savassi Modular Studio.

Zen Mood Māja

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.