Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Atpūtas Klubs

Central Yosemite

Atpūtas Klubs Atgriezieties pie dzīves vienkāršības: saule caur loga gaismu un ēnu krustpunktiem. Lai labāk atspoguļotu dabisko garšu kopējā telpā, pilnībā izmantojiet baļķu dizainu, vienkāršu un stilīgu, humānisku komfortu, uzsverot mākslinieciskās telpas atmosfēru. Austrumu šarmu tonis, ar unikālu telpisko noskaņu. Šī ir vēl viena interjera izpausme, tā ir dabiska, tīra, mainīga.

Projekta nosaukums : Central Yosemite, Dizaineru vārds : LXL INTERIOR DESIGN, Klienta vārds : SHENZHEN LXL INTERIOR DESIGN.

Central Yosemite Atpūtas Klubs

Šis lieliskais dizains ir zelta dizaina balvas ieguvējs apgaismes produktu un apgaismes projektu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt zelta godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus citus jaunus, inovatīvus, oriģinālus un radošus apgaismes izstrādājumu un apgaismojuma projektu dizaina darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.