Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Filmas Plakāts

Mosaic Portrait

Filmas Plakāts Mākslas filma "Mozaīkas portrets" tika izlaista kā koncepcijas plakāts. Tas galvenokārt stāsta par meiteni, kurai tika uzbrukuši seksuāli. Baltajam parasti ir nāves metafora un šķīstības simbols. Šis plakāts izvēlas slēpt ziņu par "nāvi" aiz meitenes klusā un maigā stāvokļa, lai izceltu spēcīgākās emocijas aiz klusēšanas. Tajā pašā laikā dizaineris attēlā integrēja mākslinieciskos elementus un ierosinošos simbolus, izraisot plašāku filmu darbu domāšanu un izpēti.

Projekta nosaukums : Mosaic Portrait, Dizaineru vārds : Cinch Culture Media, Klienta vārds : CINCH 浅葱.

Mosaic Portrait Filmas Plakāts

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.