Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Burtveidola Dizains

Monk Font

Burtveidola Dizains Mūks meklē līdzsvaru starp humānistu sans serifu atvērtību un salasāmību un kvadrātveida sans serifu vairāk sakārtotu raksturu. Lai arī sākotnēji tas tika veidots kā latīņu burtveidols, agri tika nolemts, ka tam ir nepieciešams plašāks dialogs, lai iekļautu arābu valodas versiju. Gan latīņu, gan arābu valodā mums ir vienāds pamatojums un dalītas ģeometrijas ideja. Paralēlā dizaina procesa stiprums ļauj abām valodām panākt līdzsvarotu harmoniju un labvēlību. Gan arābu, gan latīņu valoda darbojas vienlaidus kopā ar kopīgiem skaitītājiem, kāta biezumu un izliektām formām.

Projekta nosaukums : Monk Font, Dizaineru vārds : Paul Robb, Klienta vārds : Salt & Pepper.

Monk Font Burtveidola Dizains

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.