Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Krēsls

Haleiwa

Krēsls Haleiwa aust ilgtspējīgu rotangpalmu slaucīšanas līknēs un izceļ atšķirīgu siluetu. Dabiskie materiāli godina amatniecības tradīcijas Filipīnās, kas ir pārveidoti par mūsdienām. Pārī savienots vai izmantots kā paziņojuma gabals, dizaina daudzpusība liek šim krēslam pielāgoties dažādiem stiliem. Izveidojot līdzsvaru starp formu un funkciju, labvēlību un spēku, arhitektūru un dizainu, Haleiwa ir tikpat ērts, cik skaists.

Projekta nosaukums : Haleiwa, Dizaineru vārds : Melissa Mae Tan, Klienta vārds : Beyond Function.

Haleiwa Krēsls

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.