Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Sabiedriskā Joma

Quadrant Arcade

Sabiedriskā Joma II pakāpes arkāde ir pārveidota par aicinošu ielu klātbūtni, izkārtojot labo gaismu pareizajā vietā. Apkārtējā apgaismojums parasti tiek izmantots holistiski, un tā efekti tiek iestudēti hierarhiski, lai panāktu gaismas modeļa izmaiņas, kas rada interesi un veicina plašāku telpas izmantošanu. Stratēģiskā iekļaušana dinamiskā objekta kulona dizainā un izvietojumā tika vadīta kopā ar mākslinieku, lai vizuālie efekti šķistu smalkāki nekā pārliecinoši. Ar dienasgaismas izbalēšanu eleganto struktūru akcentē elektriskā apgaismojuma ritms.

Paplašināms Galds

Lido

Paplašināms Galds Lido salocīts nelielā taisnstūra kastē. Salocīts, tas kalpo kā nelielu priekšmetu glabāšanas kaste. Ja viņi paceļ sānu plāksnes, locītavu kājas izliekas no kastes, un Lido pārvēršas par tējas galdu vai nelielu galdu. Tāpat, ja tie pilnībā atlocīs sānu plāksnes no abām pusēm, tas pārvēršas par lielu galdu ar augšējās plāksnes platumu 75 Cm. Šo galdu var izmantot kā pusdienu galdu, īpaši Korejā un Japānā, kur kopīga kultūra ir sēdēšana uz grīdas, kamēr pusdienas.

Mūzikas Instruments

DrumString

Mūzikas Instruments Apvienojot divus instrumentus kopā, tas nozīmē radīt jaunu skaņu, jaunu funkciju instrumentu lietošanā, jaunu instrumentu atskaņošanas veidu, jaunu izskatu. Arī bungu piezīmju skalas ir tādas kā D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4, un virkņu piezīmju svari ir izstrādāti EADGBE sistēmā. DrumString ir viegls, un tam ir siksna, kas piestiprināta pār pleciem un jostasvietu, tāpēc instrumenta lietošana un turēšana būs vienkārša, un tas dod jums iespēju izmantot divas rokas.

Velosipēdu Ķivere

Voronoi

Velosipēdu Ķivere Ķiveri iedvesmojusi 3D Voronoi struktūra, kas ir plaši izplatīta dabā. Ar parametriskās tehnikas un bionikas kombināciju velosipēda ķiverei ir uzlabota ārējā mehāniskā sistēma. Tas atšķiras no tradicionālās pārslu aizsardzības struktūras savā nepārspīlētajā bioniskajā 3D mehāniskajā sistēmā. Kad to ietekmē ārējs spēks, šī struktūra parāda labāku stabilitāti. Pie viegluma un drošības līdzsvara ķiveres mērķis ir nodrošināt cilvēkiem ērtāku, modernāku un drošāku personālo aizsardzību.

Kafijas Galdiņš

Planck

Kafijas Galdiņš Galds ir izgatavots no dažādiem saplākšņa gabaliem, kas ir salīmēti kopā zem spiediena. Virsmas ir slīpētas ar smiltīm un apstrādātas ar matētu un ļoti spēcīgu laku. Ir divi līmeņi - tā kā galda iekšpuse ir doba - tas ir ļoti praktiski žurnālu vai pledu ievietošanai. Zem galda ir iebūvēti ložu riteņi. Tātad plaisa starp grīdu un galdu ir ļoti maza, taču tajā pašā laikā to ir viegli pārvietot. Saplākšņa izmantošanas veids (vertikāls) padara to ļoti spēcīgu.

Atpūtas Krēsla Koncepcija

Dhyan

Atpūtas Krēsla Koncepcija Dyhan lounge koncepcija apvieno mūsdienīgu dizainu ar tradicionālajām austrumu idejām un iekšējā miera principiem, savienojot ar dabu. Izmantojot Lingam kā iedvesmas formu un Bodhi-koku un japāņu dārzus kā pamatu koncepcijas moduļiem, Dhyan (sanskritā: meditēt) pārveido austrumu filozofijas dažādās konfigurācijās, ļaujot lietotājam izvēlēties savu ceļu uz zen / relaksāciju. Ūdens dīķa režīms ieskauj lietotāju ar ūdenskritumu un dīķi, bet dārza režīms ieskauj lietotāju ar apstādījumiem. Standarta režīmā ir glabāšanas vietas zem platformas, kas darbojas kā plaukts.