Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Izvelkamais Izkārnījumos

Tatamu

Izvelkamais Izkārnījumos Līdz 2050. gadam divas trešdaļas zemes iedzīvotāju dzīvos pilsētās. Tatamu galvenais mērķis ir nodrošināt elastīgas mēbeles cilvēkiem ar ierobežotu vietu, ieskaitot tos, kuri bieži pārvietojas. Mērķis ir radīt intuitīvas mēbeles, kas apvieno izturību un īpaši plānu formu. Izkārnījuma izvietošanai ir nepieciešama tikai viena pagriešanās kustība. Lai arī visas eņģes izgatavotas no izturīga auduma, saglabājot to vieglo svaru, koka malas nodrošina stabilitāti. Pēc tam, kad tam tiek izdarīts spiediens, izkārnījumi tikai nostiprinās, jo to gabali nofiksējas, pateicoties unikālajam mehānismam un ģeometrijai.

Krēsls

Haleiwa

Krēsls Haleiwa aust ilgtspējīgu rotangpalmu slaucīšanas līknēs un izceļ atšķirīgu siluetu. Dabiskie materiāli godina amatniecības tradīcijas Filipīnās, kas ir pārveidoti par mūsdienām. Pārī savienots vai izmantots kā paziņojuma gabals, dizaina daudzpusība liek šim krēslam pielāgoties dažādiem stiliem. Izveidojot līdzsvaru starp formu un funkciju, labvēlību un spēku, arhitektūru un dizainu, Haleiwa ir tikpat ērts, cik skaists.

Uzdevumu Lampa

Pluto

Uzdevumu Lampa Plutons stingri koncentrējas uz stilu. Tā kompakto, aerodinamisko cilindru riņķo elegants rokturis, kas novietots virs leņķa statīva pamatnes, padarot to vieglāk novietojamu ar precīzu, bet fokusētu gaismu. Tās formu iedvesmoja teleskopi, bet tā vietā cenšas koncentrēties uz zemi, nevis zvaigznēm. Izgatavots ar 3D drukāšanu, izmantojot kukurūzas bāzes plastmasu, unikāls ne tikai 3D printeru izmantošanai rūpnieciskā veidā, bet arī videi draudzīgs.

Lampa

Mobius

Lampa Mobius gredzens dod iedvesmu Mobius spuldžu dizainam. Vienai lampas sloksnei var būt divas ēnas virsmas (ti, divpusēja virsma), averss un reverss, kas apmierinās visaptverošu apgaismojuma pieprasījumu. Tās īpašā un vienkāršā forma satur noslēpumainu matemātisko skaistumu. Tāpēc mājas ritmika būs skaistāka.

Treniņa Silikona Ūdens Pudele

Happy Aquarius

Treniņa Silikona Ūdens Pudele Laimīgais Ūdensvīrs ir droša un laba saķeres ūdens pudele visiem vecumiem. Tam ir gluda smaidoša izliekuma forma, kas veidota, un uzkrītošā divpusējo krāsu izskats, kas rada sajūtu jaunam, enerģiskam un modernam. Izgatavots no 100% pārstrādājama pārtikas kvalitātes silikona, uzturot temperatūras diapazonu no 220 grādiem. C līdz -40 grādiem. C, nav izskalots plastifikators un tas nesatur BPA. Mīkstais pieskāriena virsmas pārklājums nodrošina zīdainu sajūtu, jauku aizturēšanu un saķeri. Atsperīgums, elastība un dobās struktūras īpašība ļauj pudelei darboties kā rokturim, kā arī vieglai hantelei.

Viesnīcas Ērtības

Marn

Viesnīcas Ērtības Iedvesmojoties no tradicionālās Tainaņas kultūras svētku uzkodām (Taivānas vecpilsēta, kas pilna ar kultūras mantojumu), pārveidojot tās par viesnīcu ērtības komplektu, šīs svētku uzkodu sērijas, kuras vietējiem iedzīvotājiem vienmēr ir sauktas par “Marn”, nozīmē piepildījumu. ķīniešu kultūrā; bruņurupuča formas rīsu kūka kā roku ziepes un ziepju trauks, mangas pupiņu kūka kā tualetes piederumi, tang juaņa saldais klimpa kā roku krēms un tvaicēta bulciņa & amp; Tainan brūna cukura kūka kā tējas komplekts. Tainanas kultūras mantojums varētu būt plaši izplatīts visā pasaulē, jo viesnīca ir jauka platforma vietējās kultūras popularizēšanai.