Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Viedais Aromātu Difuzors

Theunique

Viedais Aromātu Difuzors Agarwood ir reta un dārga. Tā aromātu var iegūt tikai sadedzinot vai ekstrahējot, to var izmantot telpās un to atļauj tikai daži lietotāji. Lai izjauktu šos ierobežojumus, pēc 3 gadu centieniem ar viedo aromātu difuzoru un dabīgām rokām gatavotām agarkoka tabletēm tiek izveidoti vairāk nekā 60 dizainparaugi, 10 prototipi un 200 eksperimenti. Tas demonstrē jaunu iespējamo biznesa modeli un konteksta izmantošanu agarwood nozarē. Lietotāji var vienkārši ievietot difuzoru automašīnas iekšpusē, viegli pielāgot laiku, blīvumu un aromāta dažādību un baudīt ieskaujošo aromterapiju, lai kur arī dotos, un braucot.

Automātiskā Sulu Spiede

Toromac

Automātiskā Sulu Spiede Toromac ir īpaši izstrādāts ar savu jaudīgo izskatu, lai sniegtu jaunu veidu, kā patērēt svaigi spiestu apelsīnu sulu. Izgatavots maksimālai sulas ieguvei, tas ir paredzēts restorāniem, kafejnīcām un lielveikaliem, un tā premium dizains ļauj draudzīgi izjust garšu, veselību un higiēnu. Tam ir inovatīva sistēma, kas augļus sagriež vertikāli un ar rotācijas spiedienu izspiež pusītes. Tas nozīmē, ka maksimāla veiktspēja tiek panākta, nesaspiežot vai nepieskaroties apvalkam.

Pārveidojošās Riepas

T Razr

Pārveidojošās Riepas Tuvākajā laikā pie elektrības transporta attīstības uzplaukums ir pie durvīm. Kā auto detaļu ražotājs Maxxis turpina domāt, kā tas var izveidot praktiski pieejamu viedo sistēmu, kas varētu piedalīties šajā tendencē un pat palīdzēt to paātrināt. T Razr ir viela riepa, kas izstrādāta pēc vajadzības. Tā iebūvētie sensori aktīvi nosaka dažādus braukšanas apstākļus un sniedz aktīvus signālus, lai pārveidotu riepu. Palielinātie protektori izstiepjas un maina kontakta laukumu, reaģējot uz signālu, tādējādi uzlabojot vilces veiktspēju.

Luksusa Hibrīdas Klavieres

Exxeo

Luksusa Hibrīdas Klavieres EXXEO ir elegants hibrīds klavieres mūsdienu telpām. Tā unikālā forma iemieso skaņas viļņu trīsdimensiju saplūšanu. Klienti var pilnībā pielāgot savas klavieres, lai tās būtu harmonijā ar apkārtni kā dekoratīvās mākslas darbs. Šīs augsto tehnoloģiju klavieres ir izgatavotas no eksotiskiem materiāliem, piemēram, oglekļa šķiedras, augstākās klases automobiļu ādas un kosmiskās kvalitātes alumīnija. Papildināta skaņu paneļa skaļruņu sistēma; atjauno lielu klavieru dinamisko diapazonu, izmantojot 200 vatu, 9 skaļruņu skaņas sistēmu. Tas ir īpaši iebūvēts akumulators ļauj klavierēm ar vienu uzlādi darboties līdz 20 stundām.

Viesmīlības Komplekss

Serenity Suites

Viesmīlības Komplekss Serenity Suites atrodas Nikiti, Sithonia apmetnē Chalkidiki, Grieķijā. Kompleksu veido trīs vienības ar divdesmit "suite" numuriem un peldbaseinu. Ēkas vienības iezīmē dziļu telpiskā horizonta formu, vienlaikus piedāvājot optimālu skatu uz jūru. Peldbaseins ir pamats starp izmitināšanu un sabiedriskām ērtībām. Viesmīlības komplekss ir orientieris šajā apkārtnē kā ekstraverta apvalks ar iekšējām īpašībām.

Uv Sterilizators

Sun Waves

Uv Sterilizators SunWaves ir sterilizators, kas spēj likvidēt baktērijas, pelējumu, baktērijas un vīrusus tikai 8 sekundēs. Izstrādāts, lai nojauktu baktēriju slodzi uz virsmām, piemēram, kafijas krūzēm vai apakštasītēm. SunWaves tika izgudrots, ņemot vērā COVID-19 gada nožēlojamo stāvokli, lai palīdzētu jums droši baudīt žestu, piemēram, tējas dzeršanu kafejnīcā. To var izmantot gan profesionālajā, gan mājas vidē, jo ar vienkāršu žestu tas sterilizējas ļoti īsā laikā caur UV-C gaismu, kam ir ilgs kalpošanas laiks un minimāla apkope, kā arī palīdz samazināt vienreiz lietojamo materiālu daudzumu.