Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Viesmīlības Komplekss

Serenity Suites

Viesmīlības Komplekss Serenity Suites atrodas Nikiti, Sithonia apmetnē Chalkidiki, Grieķijā. Kompleksu veido trīs vienības ar divdesmit "suite" numuriem un peldbaseinu. Ēkas vienības iezīmē dziļu telpiskā horizonta formu, vienlaikus piedāvājot optimālu skatu uz jūru. Peldbaseins ir pamats starp izmitināšanu un sabiedriskām ērtībām. Viesmīlības komplekss ir orientieris šajā apkārtnē kā ekstraverta apvalks ar iekšējām īpašībām.

Uv Sterilizators

Sun Waves

Uv Sterilizators SunWaves ir sterilizators, kas spēj likvidēt baktērijas, pelējumu, baktērijas un vīrusus tikai 8 sekundēs. Izstrādāts, lai nojauktu baktēriju slodzi uz virsmām, piemēram, kafijas krūzēm vai apakštasītēm. SunWaves tika izgudrots, ņemot vērā COVID-19 gada nožēlojamo stāvokli, lai palīdzētu jums droši baudīt žestu, piemēram, tējas dzeršanu kafejnīcā. To var izmantot gan profesionālajā, gan mājas vidē, jo ar vienkāršu žestu tas sterilizējas ļoti īsā laikā caur UV-C gaismu, kam ir ilgs kalpošanas laiks un minimāla apkope, kā arī palīdz samazināt vienreiz lietojamo materiālu daudzumu.

Balva

Nagrada

Balva Šis dizains ir realizēts, lai veicinātu dzīves normalizēšanos pašizolācijas laikā un izveidotu īpašu balva tiešsaistes turnīru uzvarētājiem. Balvas dizains atspoguļo bandinieka pārtapšanu par karalieni, kā atzinību spēlētājas progresam šahā. Balva sastāv no divām plakanām figūrām, karalienes un bandinieka, kuras ir ievietotas viena otrā šauru spraugu dēļ, veidojot vienu kausu. Balvas dizains ir izturīgs, pateicoties nerūsējošajam tēraudam un ir ērts transportēšanai līdz uzvarētājam pa pastu.

Drēbju Pakaramais

Linap

Drēbju Pakaramais Šis elegantais drēbju pakaramais sniedz risinājumus dažām lielākajām problēmām – drēbju ar šauru apkakli ievietošanas grūtībām, apakšveļas pakarināšanas grūtībām un izturību. Dizaina iedvesma smelta no papīra saspraudes, kas ir nepārtraukta un izturīga, un galīgo formu un materiāla izvēli noteica šo problēmu risinājumi. Rezultāts ir lielisks produkts, kas atvieglo gala lietotāja ikdienu un arī jauks boutique veikala aksesuārs.

Mobilo Spēļu Ekrāna Aizsargs

Game Shield

Mobilo Spēļu Ekrāna Aizsargs Monifilm Game Shield ir 9H rūdīta stikla ekrāna aizsargs, kas paredzēts 5G mobilo ierīču ERA. Tas ir optimizēts intensīvai un ilgstošai ekrāna skatīšanai ar īpaši gludu ekrānu, kas ir tikai 0,08 mikrometru raupjums, lai lietotājs varētu vilkt un pieskarties ar optimālu ātrumu un precizitāti, padarot to ideāli piemērotu mobilajām spēlēm un izklaidei. Tas nodrošina arī 92,5procentu caurlaidības ekrāna skaidrību ar Zero Red Sparkling un citām acu aizsardzības funkcijām, piemēram, Anti Blue Light un Anti-Glare ilgstošai skatīšanās komfortam. Game Shield var izveidot gan Apple iPhone, gan Android tālruņiem.

Skrējēja Medaļas

Riga marathon 2020

Skrējēja Medaļas Rīgas Starptautiskā maratona kursa 30 gadu jubilejas medaļai ir simboliska forma, kas savieno abus tiltus. Bezgalīgi nepārtrauktais attēls, ko attēlo 3D izliektā virsma, ir veidots piecos izmēros atbilstoši medaļas nobraukumam, piemēram, pilns maratons un pusmaratons. Apdare ir matēta bronza, un medaļas aizmugurē ir iegravēts turnīra nosaukums un nobraukums. Lente veidota no Rīgas pilsētas krāsām, ar gradācijām un tradicionāliem latviešu rakstiem mūsdienu rakstos.