Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Gredzens

The Empress

Gredzens Fantastiskais skaistuma akmens - pirops - tā būtība rada varenību un svinīgumu. Tas ir akmens skaistums un unikalitāte, kas identificēja attēlu, kas ir paredzēts nākotnes dekorēšanai. Bija nepieciešams izveidot unikālu rāmi akmenim, kas viņu nestu gaisā. Akmens tika izvilkts aiz tā turētā metāla. Šī formula ir jutekliska aizraušanās un pievilcīgs spēks. Bija svarīgi saglabāt klasisko koncepciju, atbalstot rotaslietu moderno uztveri.

Piespraude

The Sunshine

Piespraude Šīs rotaslietas iezīme ir tā, ka šeit tika izmantota liela sarežģīta akmens forma, kas ir iestatīta uz neredzamu (gaisa) rāmi. Rotaslietu skatā tiek atvērti tikai akmeņi, kas slēpj montāžas tehnoloģiju. Pats akmens ir turēts ar diviem, neuzkrītošiem armatūru un plānu dimantu, kas aprauts. Šī plāksne ir pamats visām atbalsta struktūras saktām. Tas tur un otrais akmens. Visa kompozīcija bija iespējama pēc sarežģītā galvenā slīpēšanas akmens.

Gredzens

Pollen

Gredzens Katrs gabals ir dabas fragmenta interpretācija. Daba kļūst par ieganstu dzīvības piešķiršanai dārgakmeņiem, spēlējoties ar faktūru gaismām un ēnām. Mērķis ir nodrošināt dārglietu ar interpretētām formām, kā daba tos noformē ar savu jutīgumu un juteklību. Visi gabali ir izgatavoti ar rokām, lai uzlabotu rotas faktūru un īpatnības. Stils ir tīrs, lai sasniegtu augu dzīvības vielu. Rezultāts piešķir skaņdarbam gan unikālu, gan mūžīgu, dziļi saistītu ar dabu.

Pielāgojamas Rotas

Gravity

Pielāgojamas Rotas Lai gan 21. gadsimtā mūsdienīgu tehnoloģiju, jaunu materiālu vai ārkārtīgi jaunu formu izmantošana bieži ir obligāta inovācijas, Gravity pierāda pretējo. Gravitācija ir pielāgojamu rotaslietu kolekcija, kurā tiek izmantota tikai vītne, ļoti veca tehnika un gravitācija, neizsmeļams resurss. Kolekcija sastāv no ļoti daudziem sudraba vai zelta elementiem ar dažādu dizainu. Katru no tiem var saistīt ar pērļu vai akmeņu šķipsnām un kuloniem. Kolekcija ir tik dārgakmeņu bezgalība.

Sieviešu Apģērbu Kolekcija

The Hostess

Sieviešu Apģērbu Kolekcija Darijas Žiliajevas absolventu kolekcija ir par sievišķību un vīrišķību, izturību un trauslumu. Kolekcijas iedvesma nāk no vecas pasakas no krievu literatūras. Vara kalna saimniece ir burvju patronu kalnračiem no vecās krievu pasakas. Šajā kolekcijā jūs varat redzēt skaisto taisno līniju laulību, ko iedvesmojuši kalnraču formas tērpi un graciozie krievu tautastērpu apjomi. Komandas dalībnieki: Daria Zhiliaeva (dizainere), Anastasiia Zhiliaeva (dizainera asistente), Ekaterina Anzylova (fotogrāfe)

Rokassoma, Vakara Soma

Tango Pouch

Rokassoma, Vakara Soma Tango maisiņš ir izcila soma ar patiesi inovatīvu dizainu. Tas ir valkājams mākslas darbs, ko nēsā rokas rokturis, ar kuru tas ļauj jums atbrīvot rokas. Iekšpusē ir pietiekami daudz vietas, un salokāmā magnēta aizdares konstrukcija nodrošina negaidīti vieglu un plašu atvēršanu. Pouch ir izgatavots ar mīkstu, vaskotu teļa ādas ādu neticami patīkamam roktura pieskārienam un pufīgajiem sānu ieliktņiem, ar nolūku pretstatā konstruētākam galvenajam korpusam, kas izgatavots no tā saucamās stiklotās ādas.