Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Lietusmētelis

UMBRELLA COAT

Lietusmētelis Šis lietusmētelis ir lietus mēteļa, lietussarga un ūdensnecaurlaidīgu bikšu kombinācija. Atkarībā no laika apstākļiem un lietus daudzuma to var pielāgot dažādiem aizsardzības līmeņiem. Viņa unikālā iezīme ir tā, ka tajā vienā priekšmetā ir apvienots lietusmētelis un lietussargs. Ar lietussarga lietussargu rokas ir brīvas. Tas var būt lieliski piemērots arī sportiskām aktivitātēm, piemēram, braukšanai ar velosipēdu. Pieblīvētā ielā jūs arī neliecieties par citiem lietussargiem, jo lietussarga pārsegs pleciem pārsniedz jūsu plecus.

Gredzens

Doppio

Gredzens Šis ir aizraujošs mistiska rakstura dārgakmens. “Doppio” spirālveida formā virzās divos virzienos, simbolizējot vīriešu laiku: viņu pagātni un nākotni. Tas nes sudrabu un zeltu, kas atspoguļo cilvēka gara tikumu attīstību visā tās vēsturē uz Zemes.

Kaklarota

Sakura

Kaklarota Kaklarota ir ļoti elastīga un izgatavota no dažādiem gabaliem, kas ir nemanāmi pielodēti, lai skaisti kaskādes uz sieviešu kakla zonas. Ziedi labajā pusē pagriežas, un ir atļauts atsevišķi izmantot kreiso kaklarotas gabalu kā piespraudi. Kaklarota ir ļoti viegla, ņemot vērā gabala 3D formu un sarežģītību. Bruto svars tam ir 362,50 grami, kas ir 18 karāti ar 518,75 karātiem akmens un dimantiem

Zīda Foulard

Passion

Zīda Foulard "Passion" ir viens no "Regards" objektiem. Labi salieciet zīda šalli pie kabatas kvadrāta vai ierāmējiet to kā mākslas darbu un padariet to mūžu. Tā ir kā spēle - katram objektam ir vairāk nekā viena funkcija. "Regards" iemieso maigu korelāciju starp vecajiem amatniecības izstrādājumiem un mūsdienu dizaina objektiem. Katrs dizains ir unikāls mākslas darbs un stāsta atšķirīgu stāstu. Iedomājieties vietu, kur katrs sīkums stāsta kādu stāstu, kur kvalitāte ir dzīves vērtība un vislielākā greznība ir patiesība pret sevi. Šeit jūs sagaida “Regards”. Ļaujiet mākslai tikties ar jums un novecot kopā ar jums!

Juvelierizstrādājumu Kolekcija

Future 02

Juvelierizstrādājumu Kolekcija Projekts Future 02 ir juvelierizstrādājumu kolekcija ar jautru un dinamisku vērpjot, kuru iedvesmojuši apļa teorēmas. Katrs gabals ir izveidots ar datorizētas projektēšanas programmatūru, kas pilnībā vai daļēji veidota ar selektīvās lāzera aglomerācijas vai tērauda 3D drukāšanas tehnoloģiju, un ir pabeigta ar tradicionālām sudrabošanas metodēm. Kolekcija smeļas iedvesmu no apļa formas un ir rūpīgi izstrādāta, lai vizualizētu Eiklīdijas teorēmas valkājamās mākslas modeļos un veidos, tādējādi simbolizējot jaunu sākumu; sākumpunkts aizraujošai nākotnei.