Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Lampa

Tako

Lampa Tako (japāņu valodā astoņkājis) ir Spāņu virtuves iedvesmota galda lampa. Divas pamatnes atgādina koka plāksnes, kurās pasniedz “pulpo a la gallega”, savukārt tās forma un elastīgā josla izsauc bento, tradicionālo japāņu pusdienu kasti. Tās daļas ir saliktas bez skrūvēm, padarot to viegli saliekamu. Iesaiņošana gabalos samazina arī iesaiņošanas un uzglabāšanas izmaksas. Elastīgā polipropilēna abažūra savienojums ir paslēpts aiz elastīgās joslas. Uz pamatnes un augšējiem gabaliem urbti caurumi ļauj nodrošināt nepieciešamo gaisa plūsmu, lai izvairītos no pārkaršanas.

Rokassprādze

Fred

Rokassprādze Ir daudz dažādu aproču un aproču veidu: dizaineri, zelta, plastmasas, lēti un dārgi…, bet skaisti, cik tie ir, tie visi vienmēr ir vienkārši un tikai aproces. Freds ir kaut kas vairāk. Šīs aproces savā vienkāršībā atdzīvina veco laikmetu dižciltību, tomēr ir modernas. Tos var valkāt uz kailām rokām, kā arī zīda blūzi vai melnu džemperi, un tie vienmēr pievienos klases pieskārienu personai, kura tos valkā. Šīs aproces ir unikālas, jo tās nāk kā pāris. Tie ir ļoti viegli, kas padara tos nēsājošus. Valkājot tos, cilvēks to noteikti pamanīs!

Radiators

Piano

Radiators Šī dizaina iedvesma nāca no mīlestības uz mūziku. Trīs dažādi sildelementi, kas katrs atgādina vienu klavieru taustiņu, rada kompozīciju, kas izskatās pēc klavieru klaviatūras. Radiatora garums var mainīties atkarībā no telpas īpašībām un piedāvājumiem. Konceptuālā ideja nav izstrādāta ražošanā.

Sveču Turētāji

Hermanas

Sveču Turētāji Hermanas ir koka svečturu ģimene. Viņi ir kā piecas māsas (hermanas), kas ir gatavas palīdzēt jums radīt mājīgu atmosfēru. Katram svečturim ir unikāls augstums, tāpēc, apvienojot tos kopā, jūs varēsit simulēt dažāda lieluma sveču apgaismojuma efektu, vienkārši izmantojot standarta tējas lukturus. Šie svečturi ir izgatavoti no virpota dižskābarža. Tie ir krāsoti dažādās krāsās, ļaujot jums izveidot savu kombināciju, lai tā ietilptu jūsu iecienītajā vietā.

Komerciālā Zona Un Vip Uzgaidāmā Telpa

Commercial Area, SJD Airport

Komerciālā Zona Un Vip Uzgaidāmā Telpa Šis projekts pievienojas jaunajai zaļā dizaina lidostu tendencei pasaulē, tas ietver veikalus un pakalpojumus terminālī un liek pasažierim izjust pieredzi viņa laikā. GREEN Airport Design Trend ietver telpas ar zaļāku un ilgtspējīgāku aeroportuary dizaina vērtību, un visas tirdzniecības telpas telpas apgaismo dabiski saules stari, pateicoties monumentālai stikla fasādei, kas vērsta uz skrejceļa. VIP Lounge tika izstrādāta, ņemot vērā organisko un vanguardistisko šūnu dizaina koncepciju. Fasāde telpā nodrošina privātumu, neaizverot skatu uz ārpusi.

Kaklarota Un Piespraude

I Am Hydrogen

Kaklarota Un Piespraude Dizains ir iedvesmots no neoplatoniskās makrokosma un mikrokosma filozofijas, redzot vienādus modeļus, kas tiek reproducēti visos kosmosa līmeņos. Atsaucoties uz zelta attiecību un fibonacci secību, kaklarota satur matemātisku zīmējumu, kas imitē dabā novērotos fitotaxis modeļus, kas redzami saulespuķēs, margrietiņās un dažādos citos augos. Zelta toruss apzīmē Visumu, kas ir ieskauts telpas-laika audumā. "Es esmu ūdeņradis" vienlaicīgi attēlo "Vispasaules dizaina konstanti" un paša Visuma modeli.