Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Birojs

Phuket VIP Mercury

Birojs Balstoties uz atklātības un zīmola padziļinātas izpētes tēmu, izpētīja dizainu un izveidoja vizuālu paplašināmības un zīmola stāsta vizuālu integrāciju ar planētu kā galveno radošo elementu. Ar jauno vizuālo domāšanu plāns atrisināja šādas trīs problēmas: Kosmosa atklātības un funkciju līdzsvars; Kosmosa funkcionālo zonu dalīšana un apvienošana; Telpiskā pamata stila regularitāte un maiņa.

Vietne

Travel

Vietne Dizains tika izmantots minimālisma stilā, lai nepārslogotu lietotāja pieredzi ar nevajadzīgu informāciju. Ceļojumu nozarē ir ļoti grūti izmantot minimālisma stilu, jo paralēli vienkāršam un skaidram dizainam lietotājam ir jāsaņem pilnīga informācija par savu ceļojumu, un to nav viegli apvienot.

Kafijas Tase Un Apakštase

WithDelight

Kafijas Tase Un Apakštase Bites lieluma saldo kārumu pasniegšana no kafijas puses ir daļa no daudzām dažādām kultūrām, jo ir ierasts pasniegt tasi kafijas ar turku baudījumu Turcijā, biscotti Itālijā, churros Spānijā un datumus Arābijā. Tomēr parastajās apakštasītēs šie kārumi slīd uz karstās kafijas tases un pielīp vai kļūst mitri no kafijas izliešanas. Lai to novērstu, šai kafijas tasītei ir apakštase ar speciālajām spraugām, kas uztur kafijas pagatavošanu savā vietā. Tā kā kafija ir viens no galvenajiem karstajiem dzērieniem, kafijas dzeršanas kvalitātes uzlabošanai ir liela nozīme ikdienas dzīvē.

Firmas

Leman Jewelry

Firmas Leman Jewelry jaunās identitātes vizuālais risinājums bija pilnīgi jauna sistēma, lai pakļautu greznību, izsmalcinātu, tomēr izsmalcinātu un minimālu sajūtu. Jaunais logotips, kuru iedvesmojis Leman darba process, viņu haute couture dizaina pakalpojums, izstrādājot visas dimanta formas, kas apņem zvaigznes vai dzirksti simbolu, izveido izsmalcinātu simbolu un atkārto arī dimanta spīdošo efektu. Pēc tam visi nodrošinājuma materiāli tika izgatavoti ar augstas kvalitātes detaļām, lai izceltu un bagātinātu visu jauno zīmola vizuālo elementu greznību.

Izstāde

LuYu

Izstāde Māksla ietekmē dzīvi, un dzīve rada dziļas mākslas refleksijas un interpretāciju. Attālums starp mākslu un dzīvi var būt ikdienas braucienā. Ja jūs ēdat katru ēdienu uzmanīgi, jūs varat pārvērst savu dzīvi mākslā. Dizainera radīšana ir arī māksla, kas tiek ražota pēc viņa paša domām. Metodes ir rīki, un izteicieni ir rezultāti. Tikai ar domām būs tiešām labi darbi.

Dzīvojamās Ēkas Vestibils Un Atpūtas Telpa

Light Music

Dzīvojamās Ēkas Vestibils Un Atpūtas Telpa Gaismas mūzikas vajadzībām, dzīvojamo vestibilu un atpūtas telpu dizainam, Armand Graham un Āron Yassin no Ņujorkas A + A studijas vēlējās savienot telpu ar dinamisko Adams Morgan apkārtni Vašingtonā, kur naktsdzīve un mūzikas skatuves, sākot no džeza iet-iet uz pankroku un elektroniskais vienmēr ir bijis centrālais. Tā ir viņu radošā iedvesma; rezultāts ir unikāla telpa, kurā apvienotas progresīvas digitālās izgatavošanas metodes ar tradicionālajām amatniecības metodēm, lai radītu ieskaujošu pasauli ar savu impulsu un ritmu, kas godina DC dzīvīgo oriģinālmūziku.