Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Iepakojums

Stonage

Iepakojums Radoši apvienoti alkoholiskie dzērieni ar “izšķīdinoša iepakojuma” koncepciju, kūstošais akmens piešķir unikālu vērtību pretstatā tradicionālajam alkohola iesaiņojumam. Parastās iepakošanas procedūras atvēršanas vietā kausēšanas akmens ir paredzēts, lai izšķīst, nonākot saskarē ar augstas temperatūras virsmu. Kad spirta iepakojumu ielej ar karstu ūdeni, “marmora” parauga iepakojums izšķīst, kamēr klients ir gatavs baudīt dzērienu ar pašu gatavotu produktu. Tas ir jauns veids, kā izbaudīt alkoholiskos dzērienus un novērtēt tradicionālo vērtību.

Pavārgrāmata

12 Months

Pavārgrāmata Kafijas galda ungāru pavārgrāmata 12 mēneši, ko debitēja autore Eva Bezzegh, 2017. gada novembrī uzsāka Artbeet Publishing. Tas ir unikāls gleznains mākslas nosaukums, kas ik mēnesi iepazīstina ar sezonāliem salātiem, kas raksturo vairāku virtuves garšu no visas pasaules. Nodaļās seko gadalaiku maiņa uz mūsu šķīvjiem un dabā visa gada garumā 360pp, iekļaujot sezonālās receptes un atbilstošos ēdienus, vietējo ainavu un dzīves portretus. Papildus tam, ka tas nav tematisks recepšu krājums, tas arī sola ilgstošu māksliniecisko grāmatu pieredzi.

Kafijas Iepakojums

The Mood

Kafijas Iepakojums Dizains demonstrē piecas dažādas ar rokām zīmētas, vintage iedvesmotas un nedaudz reālistiskas pērtiķu sejas, no kurām katra attēlo atšķirīgu kafiju no cita reģiona. Viņiem galvā stilīga, klasiska cepure. Viņu maigā izteiksme izsauc zinātkāri. Šie pērtiķu pērtiķi norāda uz kvalitāti, to ironisko izsmalcinātību, kas patīk kafijas dzērājiem, kurus interesē sarežģītas garšas īpašības. Viņu izteicieni rotaļīgi atspoguļo noskaņu, bet arī atsaucas uz kafijas garšas profilu, maigu, stipru, skābu vai gludu. Dizains ir vienkāršs, tomēr smalki izveicīgs - kafija jebkuram noskaņojumam.

Konjaka Glāze

30s

Konjaka Glāze Darbs bija paredzēts konjaka dzeršanai. Stikla studijā tas ir bez maksas. Tas katru stikla gabalu padara individuālu. Stiklu ir viegli satvert, un tas izskatās interesants no visiem leņķiem. Stikla forma atspoguļo gaismu no dažādiem leņķiem, piešķirot dzērienam papildu baudu. Kausa saplacinātās formas dēļ jūs varat novietot glāzi uz galda, kā jūs vēlaties, lai atpūstos no katras tās puses. Darba nosaukums un ideja svin mākslinieka novecošanos. Dizains atspoguļo novecošanās nianses un atsaucas uz konjaka novecošanas tradīciju uzlabošanu.

Ādas Kopšanas Iepakojums

Bionyalux

Ādas Kopšanas Iepakojums Ādas atjaunošanas jēdziens jaunos ādas kopšanas līdzekļos sakrīt ar nulles nastām, kas saistītas ar bagasse pārstrādi, vides aizsardzību un ekoloģisko koncepciju. No produkta īpašībām, kas raksturīgi 60 dienu pārtikas produktu ierobežotam glabāšanas laikam 30 dienu ilgas ādas uzlabošanas procedūras laikā, 30 un 60 tiek izvēlēti par produkta vizuālās atpazīšanas simbolu un trīs lietošanas posmi, 1,2, 3 ir integrēti redzējumā.

Rīsu Iepakojums

Songhua River

Rīsu Iepakojums Songhua River Rice ir augstas klases rīsu produkts, kas ietilpst avotā Pārtikas grupa. Tuvojoties tradicionālajiem ķīniešu svētkiem - pavasara svētkiem, tie tiek veidoti caur skaisti iesaiņotu rīsu produktu kā dāvanas pavasara festivāla dāvanu klientiem, tāpēc kopējam noformējumam ir jāatskaņo pavasara svētku svētku atmosfēra, izceļot tradicionālos ķīniešu kultūras elementus un labvēlīga labā nozīme.