Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Gardēžu Pārtikas Dāvanu Komplekts

Saintly Flavours

Gardēžu Pārtikas Dāvanu Komplekts Saintly Flavours ir delikateses pārtikas dāvanu komplekts, kas paredzēts augstākās klases veikalu patērētājiem. Sekojot tendencei, kurā ēdieni un ēdināšana ir kļuvuši moderni, projekta iedvesma nāk no 2018. gada katolicisma modes temata Met Gala. Džeremijs Bonggu Kangs mēģināja radīt izskatu, kas piesaista augstākās klases veikalu patērētājus, izmantojot grezno un tradicionālo ilustrāciju stilu, lai reprezentētu bagātās mākslas tradīcijas un augstas kvalitātes ēdienu gatavošanu katoļu klosteros.

Publiskā Mākslas Telpa

Dachuan Lane Art Installation

Publiskā Mākslas Telpa Chengdu Dachuan josla, Jinjiang upes rietumu krasts, ir vēsturiska iela, kas savieno Chengdu East Gate City sienas drupas. Projektā Dachuan Lane arka vēsturē tika pārbūvēta pa veco ceļu sākotnējā ielā, un šīs ielas stāstu stāstīja ielu mākslas instalācija. Mākslas instalācijas iejaukšanās ir sava veida medijs stāstu turpināšanai un pārraidīšanai. Tas ne tikai atkārto nojaukto vēsturisko ielu un joslu pēdas, bet arī nodrošina sava veida pilsētas atmiņas temperatūru jaunajām ielām un joslām.

Vizuālā Komunikācija

Plates

Vizuālā Komunikācija Lai demonstrētu dažādas datortehnikas veikala nodaļas, Didyk Pictures izdomāja tās pasniegt kā vairākas šķīvjus ar virsū dažādiem aparatūras priekšmetiem, kas pasniegti restorānā. Balts fons un balti trauki palīdz akcentēt pasniegtos objektus un veikalu apmeklētājiem atvieglo noteiktas nodaļas atrašanu. Attēli tika izmantoti arī 6x3 metru stendos un plakātos sabiedriskajā transportā visā Igaunijā. Balts fons un vienkāršs sastāvs ļauj šo reklāmas ziņu uztvert pat personai, kura brauc garām automašīnai.

Skulptūra

Iceberg

Skulptūra Aisbergi ir interjera skulptūras. Savienojot kalnus, ir iespējams veidot kalnu grēdas, garīgās ainavas, kas izgatavotas no stikla. Katra pārstrādāta stikla priekšmeta virsma ir unikāla. Tādējādi katram objektam ir unikāls raksturs, dvēsele. Skulptūras Somijā ir veidotas ar rokām, parakstītas un numurētas. Aisberga skulptūru galvenā filozofija ir atspoguļot klimata izmaiņas. Tāpēc izmantotais materiāls ir pārstrādāts stikls.

Skatīšanās Lietotne

TTMM for Pebble

Skatīšanās Lietotne TTMM ir 130 Watchface kolekcija, kas paredzēta Pebble 2 viedpulkstenim. Konkrēti modeļi parāda laiku un datumu, nedēļas dienu, soļus, aktivitātes laiku, attālumu, temperatūru un akumulatora vai Bluetooth stāvokli. Lietotājs var pielāgot informācijas veidu un pēc satricināšanas redzēt papildu datus. TTMM pulksteņu virsmas ir vienkāršas, minimālas, estētiskas. Tā ir ciparu kombinācija un abstrakta informācijas grafika, kas lieliski piemērota robotu laikmetam.

Skatīšanās Lietotne

TTMM for Fitbit

Skatīšanās Lietotne TTMM ir 21 pulksteņa seju kolekcija, kas paredzēta Fitbit Versa un Fitbit Ionic viedpulksteņiem. Pulksteņa elementiem ir sarežģīti iestatījumi tikai ar vienkāršu ekrāna pieskārienu. Tas viņiem ļauj ļoti ātri un viegli pielāgot krāsu, iepriekš iestatītu dizainu un sarežģīt lietotāju vēlmes. Tas ir iedvesmots no tādām filmām kā Blade Runner un Twin Peaks.