Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Vīna Etiķete

Guapos

Vīna Etiķete Dizaina mērķis ir saplūšana starp moderno dizainu un ziemeļnieciskajām mākslas tendencēm, attēlojot vīna izcelsmes valsti. Katra griezuma mala apzīmē augstumu, kurā aug katrs vīna dārzs, un attiecīgo krāsu vīnogu šķirnei. Kad visas pudeles ir izlīdzinātas vienā līnijā, tās veido ainavas formas Portugāles ziemeļdaļā - reģionā, kas rada šo vīnu.

Vecās Pils Atjaunošana

Timeless

Vecās Pils Atjaunošana Īpašnieks nopirka Crawfordton namu Skotijā 2013. gada aprīlī, cenšoties atjaunot senās Skotijas muižniecības sākotnējo garšu un saderīgu ar mūsdienu dzīvi. Senās pils īpašības un vēsturiskās atradnes tiek saglabātas ar oriģinālu garšu. Dažādu gadsimtu dizaina estētika un reģionālā kultūra vienā telpā saduras ar mākslas dzirkstelēm.

Fotogrāfijas Žurnāla Vākam

TimeFlies

Fotogrāfijas Žurnāla Vākam Galvenā ideja bija izcelties no tradicionālo klientu žurnālu masas. Pirmkārt, ar neparasta pārsega palīdzību. Aviokompānijas Nordica žurnāla TimeFlies priekšējā vākā ir mūsdienīgs igauņu dizains, un uz katra numura vāka žurnāla nosaukuma autors ir piedāvātā darba autors. Modernais un minimālistiskais žurnāla vāku dizains bez papildu vārdiem atspoguļo jaunās aviokompānijas radošumu, igauņu dabas pievilcību un jauno igauņu dizaineru panākumus.

Sociālo Mediju Digitālās Receptes

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Sociālo Mediju Digitālās Receptes Unilever Food Solutions uzdeva pastāvīgajam šefpavāram Heidijam Hekmanam (reģionālais klientu šefpavārs, Keiptauna) izveidot 11 unikālas garšvielu maisījumu receptes, izmantojot Robertsons garšvielu klāstu. Kampaņas “Mūsu ceļojums, jūsu atklājums” ietvaros ideja bija radīt unikālus attēlus un dizainus, izmantojot šīs sastāvdaļas jautrai Facebook kampaņai. Katru nedēļu šefpavāra Heidi unikālie garšvielu maisījumi tika publicēti kā ar medijiem bagāti Facebook audekla ziņojumi. Katra no šīm receptēm ir pieejama arī iPad lejupielādei vietnē UFS.com.

Mākslas Instalācijas Dizains

Kasane no Irome - Piling up Colors

Mākslas Instalācijas Dizains Japāņu dejas instalācijas dizains. Japāņi jau no seniem laikiem ir uzkrāsojuši krāsas, lai izteiktu svētas lietas. Arī papīru salikšana ar kvadrātveida siluetiem ir izmantota kā lieta, kas atspoguļo svēto dziļumu. Nakamura Kazunobu projektēja telpu, kas maina atmosfēru, mainoties uz dažādām krāsām ar tādu kvadrātu, kas "uzkrīt" kā motīvs. Paneļi, kas lido gaisā un koncentrējas uz dejotājiem, pārklāj debesis virs skatuves telpas un attēlo gaismas izskatu, kas iet caur telpu, ko nevar redzēt bez paneļiem.

Dāvanu Iepakojums Kūkām

Marais

Dāvanu Iepakojums Kūkām Kūku dāvanu iepakojums (finansists). Attēlā redzama 15 kūku izmēra kaste (Divas oktāvas). Parasti dāvanu kastes vienkārši kārtīgi sakārto visas kūkas. Tomēr to kastītes ar individuāli iesaiņotām kūkām ir atšķirīgas. viņi samazināja izmaksas, koncentrējoties tikai uz vienu dizainu, un, izmantojot visas sešas virsmas, viņi varēja atjaunot visu klaviatūru veidus. Izmantojot šo dizainu, viņi var izveidot jebkura izmēra tastatūru, sākot ar mazām tastatūrām un beidzot ar pilnām 88 taustiņu klavieres un pat lielākām. Piemēram, vienai oktāvai no 13 taustiņiem viņi izmanto 8 kūkas. Un 88 taustiņu klavieres būtu dāvanu kastīte ar 52 kūkām.