Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Degvīns

Kasatka

Degvīns "KASATKA" tika izstrādāts kā premium klases degvīns. Dizains ir minimālistisks gan pudeles formā, gan krāsās. Vienkārša cilindriska pudele un ierobežots krāsu diapazons (balta, pelēka toņa, melna) uzsver produkta kristālisko tīrību un minimālisma grafiskās pieejas eleganci un stilu.

Optikas Uzstādīšana

Opx2

Optikas Uzstādīšana Opx2 ir optiska instalācija, kas pēta simbiozes attiecības starp dabu un tehnoloģiju. Attiecības, kurās raksti, atkārtošanās un ritms raksturo gan dabiskos veidojumus, gan skaitļošanas procesu operācijas. Instalāciju izcilā ģeometrija, īslaicīgā necaurredzamība un / vai blīvums ir līdzīgas parādībai, kad brauc ar kukurūzas lauku, vai izskaidrotas tehnoloģijā, apskatot bināro kodu. Opx2 veido sarežģītu ģeometriju un izaicina apjoma un telpas uztveri.

Grafiskā Dizaina Izrāviens

The Graphic Design in Media Conception

Grafiskā Dizaina Izrāviens Šī grāmata ir par grafisko dizainu; tas sniedz skaidru, detalizētu dizaina struktūras kā procesa, kas tiek izmantots komunikācijai ar auditoriju ar dažādām kultūrām, izmantojot dizaina metodes, detalizētu ieskatu, ietver grafiskā dizaina nozīmi, dizaina procesus kā paņēmienus, dizaina veidošanu kā tirgus kontekstu, iepakojuma dizainu ar sagatavotas veidnes un satur ļoti iztēles radošu darbu darbus, kurus izmanto, lai norādītu uz dizaina principiem.

Grafika Brīvdienu Mājai

SAKÀ

Grafika Brīvdienu Mājai PRIM PRIM studija izveidoja viesu nama SAKÀ vizuālo identitāti, iekļaujot nosaukuma un logotipa dizainu, katras istabas grafiku (simbolu dizains, tapešu raksti, sienas attēlu dizains, spilvenu aplikācijas utt.), Mājas lapas dizainu, pastkartes, nozīmītes, vārda kartes un ielūgumi. Katrā viesu nama SAKÀ istabā ir atšķirīga leģenda, kas saistīta ar Druskininku (Lietuvas kūrortpilsēta, kurā atrodas šī māja) un tās apkārtni. Katrā istabā ir savs simbols kā atslēgvārds no leģendas. Šīs ikonas parādās interjera grafikā un citos objektos, kas veido tā vizuālo identitāti.

Jūras Velšu Iepakojums

PURE

Jūras Velšu Iepakojums Šīs jaunās produktu grupas koncepcija ir "brīva no". Vienkārši sakot, mēs izveidojām neparasti atvieglotu dizainu. Parasti konservētām jūras veltēm ir tumši un pārblīvēti iesaiņojumi, tāpēc mūsu dizains ir "brīvs no" jebkura optiskā balasta. No otras puses, klāsts ir paredzēts arī alerģiskiem cilvēkiem un cilvēkiem, kuri ir jutīgi pret pārtiku. Tātad gandrīz tīši šķiet kaut kāds medicīnisks veids. Pārdošana sākās 2013. gada janvārī un ir ļoti veiksmīga. Atsauksmes par mazumtirdzniecības biznesu ir šādas: Mēs ļoti ilgi gaidījām izskatīgu un pārdomātu koncepciju. Klientam tas patiks.