Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Brilles

Mykita Mylon, Basky

Brilles MYKITA MYLON kolekcija ir izgatavota no viegla poliamīda materiāla ar izcilu individuālu pielāgojamību. Šis īpašais materiāls tiek izveidots pa slāņiem, pateicoties selektīvās lāzera aglomerācijas (SLS) metodei. Pārinterpretējot tradicionālo apaļo un ovālo apaļo panto briļļu formu, kas bija modē pagājušā gadsimta 30. gados, BASKY modelis šai briļļu kolekcijai, kas sākotnēji bija paredzēta izmantošanai sportā, piešķir jaunu seju.

Pulkstenis

Ring Watch

Pulkstenis Zvana pulkstenis atspoguļo tradicionālā rokas pulksteņa maksimālo vienkāršošanu, izslēdzot ciparus un rokas par labu diviem gredzeniem. Šis minimālisma dizains nodrošina gan tīru, gan vienkāršu izskatu, kas lieliski savienojas ar pulksteņa uzmanību piesaistošo estētiku. Tā paraksta vainags joprojām ir efektīvs līdzeklis stundas maiņai, kamēr tā slēptais e-tintes ekrāns parāda spilgtas krāsu joslas ar izcilu izšķirtspēju, galu galā saglabājot analogo aspektu, vienlaikus nodrošinot arī ilgāku akumulatora darbības laiku.

Rokassprādze

Fred

Rokassprādze Ir daudz dažādu aproču un aproču veidu: dizaineri, zelta, plastmasas, lēti un dārgi…, bet skaisti, cik tie ir, tie visi vienmēr ir vienkārši un tikai aproces. Freds ir kaut kas vairāk. Šīs aproces savā vienkāršībā atdzīvina veco laikmetu dižciltību, tomēr ir modernas. Tos var valkāt uz kailām rokām, kā arī zīda blūzi vai melnu džemperi, un tie vienmēr pievienos klases pieskārienu personai, kura tos valkā. Šīs aproces ir unikālas, jo tās nāk kā pāris. Tie ir ļoti viegli, kas padara tos nēsājošus. Valkājot tos, cilvēks to noteikti pamanīs!

Kaklarota Un Piespraude

I Am Hydrogen

Kaklarota Un Piespraude Dizains ir iedvesmots no neoplatoniskās makrokosma un mikrokosma filozofijas, redzot vienādus modeļus, kas tiek reproducēti visos kosmosa līmeņos. Atsaucoties uz zelta attiecību un fibonacci secību, kaklarota satur matemātisku zīmējumu, kas imitē dabā novērotos fitotaxis modeļus, kas redzami saulespuķēs, margrietiņās un dažādos citos augos. Zelta toruss apzīmē Visumu, kas ir ieskauts telpas-laika audumā. "Es esmu ūdeņradis" vienlaicīgi attēlo "Vispasaules dizaina konstanti" un paša Visuma modeli.

Pārstrādātas Rotas

Clairely Upcycled Jewellery

Pārstrādātas Rotas Skaists, dzidrs, pārstrādāts dārglietas, kas izstrādāts, neizmantojot Claire de Lune lustras ražošanas atkritumus. Šī līnija ir izveidojusies ievērojamā skaitā kolekciju - visi stāsti, kas atspoguļo ļoti personiskus skatienus, nonāk dizainera filozofijā. Caurspīdīgums ir būtiska pašu dizaineru filozofijas sastāvdaļa, un to atspoguļo izvēlētā akrila izvēle. Izņemot izmantoto spoguļakrilu, kas pats atspoguļo gaismu, materiāls vienmēr ir caurspīdīgs, krāsains vai dzidrs. Kompaktdisku iesaiņojums pastiprina atkārtotas izvietošanas jēdzienus.

Gredzens

The Empress

Gredzens Fantastiskais skaistuma akmens - pirops - tā būtība rada varenību un svinīgumu. Tas ir akmens skaistums un unikalitāte, kas identificēja attēlu, kas ir paredzēts nākotnes dekorēšanai. Bija nepieciešams izveidot unikālu rāmi akmenim, kas viņu nestu gaisā. Akmens tika izvilkts aiz tā turētā metāla. Šī formula ir jutekliska aizraušanās un pievilcīgs spēks. Bija svarīgi saglabāt klasisko koncepciju, atbalstot rotaslietu moderno uztveri.