Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Tws Earbuds

PaMu Quiet ANC

Tws Earbuds PaMu Quiet ANC ir aktīvo troksni slāpējošu īstu bezvadu austiņu komplekts, kas var efektīvi atrisināt esošās trokšņa problēmas. Darbojas ar dubulto Qualcomm vadošo Bluetooth un digitālo neatkarīgo aktīvās trokšņu slāpēšanas mikroshēmojumu, PaMu Quiet ANC kopējais vājināšanās var sasniegt 40 dB, kas varētu efektīvi samazināt trokšņu radīto kaitējumu. Lietotāji var pārslēgties starp caurlaides funkciju un aktīvo trokšņu slāpēšanu atbilstoši dažādiem scenārijiem gan ikdienas dzīvē, gan biznesa gadījumos.

Apgaismes Vienība

Khepri

Apgaismes Vienība Khepri ir stāvlampa un arī kulons, kas veidots, balstoties uz seno ēģiptiešu Khepri, rīta saules uzlēkšanas un atdzimšanas skarabeju. Vienkārši pieskarieties Khepri, un gaisma iedegsies. No tumsas uz gaismu, kā vienmēr ticēja senie ēģiptieši. Izstrādāts Ēģiptes skarabeja formas evolūcijas rezultātā, Khepri ir aprīkots ar aptumšojamu LED, ko regulē pieskāriena sensora slēdzis, kas nodrošina trīs iestatījumus, ar pieskārienu regulējamu spilgtumu.

Identitāte, Zīmols

Merlon Pub

Identitāte, Zīmols Merlon Pub projekts atspoguļo jaunu ēdināšanas objektu Tvrda Osijekā, vecajā baroka pilsētas centrā, kas celta 18. gadsimtā kā daļa no lielas stratēģiski nocietinātu pilsētu sistēmas, pilnu zīmola un identitātes dizainu. Aizsardzības arhitektūrā vārds Merlon nozīmē cietus, stāvus žogus, kas paredzēti, lai aizsargātu novērotājus un militārpersonas forta augšpusē.

Iepakojums

Oink

Iepakojums Lai nodrošinātu klienta atpazīstamību tirgū, tika izvēlēts rotaļīgs izskats un sajūta. Šī pieeja simbolizē visas zīmola īpašības, oriģinālu, garšīgu, tradicionālu un vietējo. Jauno produktu iepakojuma izmantošanas galvenais mērķis bija iepazīstināt pircējus ar stāstu par melno cūku audzēšanu un tradicionālo augstākās kvalitātes gaļas delikatesi ražošanu. Linogriezuma tehnikā tika izveidots ilustrāciju komplekts, kas parāda meistarību. Pašas ilustrācijas parāda autentiskumu un mudina klientu aizdomāties par Oink produktiem, to garšu un tekstūru.

Mājdzīvnieku Pārvadātājs

Pawspal

Mājdzīvnieku Pārvadātājs Pawspal Pet pārvadātājs ietaupīs enerģiju un palīdzēs mājdzīvnieka īpašniekam ātri piegādāt. Dizaina koncepcijai Pawspal mājdzīvnieku turētājs, kas iedvesmots no Space Shuttle, ar kuru viņi var aizvest savus jaukos mājdzīvniekus uz jebkuru vietu, kur vien vēlas. Un, ja viņiem ir vēl viens mājdzīvnieks, viņi var novietot vēl vienu augšpusē un pievienot riteņus apakšā, lai vilktu nesējus. Turklāt Pawspal ir konstruējis ar iekšējo ventilācijas ventilatoru, lai tas būtu ērti mājdzīvniekiem un būtu ērti uzlādējams ar USB C.

Pirmspārdošanas Birojs

Ice Cave

Pirmspārdošanas Birojs Ice Cave ir izstāžu zāle klientam, kuram bija nepieciešama telpa ar unikālu kvalitāti. Pa to laiku var demonstrēt dažādas Teherānas acu projekta īpašības. Atbilstoši projekta funkcijai, pievilcīga, bet neitrāla gaisotne, kur pēc vajadzības demonstrēt objektus un notikumus. Dizaina ideja bija minimālas virsmas loģikas izmantošana. Integrēta sieta virsma ir izkliedēta visā telpā. Dažādiem lietojumiem nepieciešamā telpa veidojas, balstoties uz ārējiem spēkiem augšup un lejup vērstā virzienā, kas iedarbojas uz virsmu. Izgatavošanai šī virsma ir sadalīta 329 paneļos.