Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Riskanto veikalu projektēja un izveidoja smallna, dizaina studija un vintage galerija, kuru dibināja Piotrs Płoski. Uzdevums radīja daudz izaicinājumu, jo boutique atrodas īres mājas otrajā stāvā, tam nav skatloga un tā platība ir tikai 80 kv.m. Šeit radās ideja divkāršot laukumu, izmantojot gan vietu uz griestiem, gan grīdas platību. Tiek panākta viesmīlīga, mājīga atmosfēra, kaut arī mēbeles patiesībā ir karājas otrādi uz griestiem. Riskants veikals ir izveidots, ievērojot visus noteikumus (tas pat pakļauj smagumu). Tas pilnībā atspoguļo zīmola garu.

Auskari Un Gredzens

Mouvant Collection

Auskari Un Gredzens Mouvant kolekciju iedvesmoja daži futūrisma aspekti, piemēram, itāļu mākslinieka Umberto Boccioni piedāvātās dinamisma un nemateriālā materiāla idejas. Mouvant kolekcijas auskari un gredzens satur vairākus dažāda lieluma zelta fragmentus, kas ir metināti tādā veidā, lai panāktu kustības ilūziju un izveidotu daudz dažādu formu, atkarībā no tā, kādā leņķī tas tiek vizualizēts.

Degvīns

Kasatka

Degvīns "KASATKA" tika izstrādāts kā premium klases degvīns. Dizains ir minimālistisks gan pudeles formā, gan krāsās. Vienkārša cilindriska pudele un ierobežots krāsu diapazons (balta, pelēka toņa, melna) uzsver produkta kristālisko tīrību un minimālisma grafiskās pieejas eleganci un stilu.

Slidas Uz Mīksta Un Cieta Sniega

Snowskate

Slidas Uz Mīksta Un Cieta Sniega Oriģinālais Sniega slidas šeit tiek pasniegts diezgan jaunā un funkcionālā dizainā - cietā koka sarkankokā un ar nerūsējošā tērauda stīgām. Viena priekšrocība ir tā, ka var izmantot tradicionālos ādas zābakus ar papēdi, un kā tādi pēc īpašiem zābakiem nav pieprasījuma. Slidas prakses atslēga ir viegli sasiešanas tehnika, jo dizains un uzbūve ir optimizēta ar labu slidas platuma un augstuma kombināciju. Vēl viens izšķirošs faktors ir skrējēju platums, kas optimizē vadības slidošanu uz cieta vai cieta sniega. Stieņi ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda un ir aprīkoti ar padziļināmām skrūvēm.

Stadiona Viesmīlība

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadiona Viesmīlība Jauno debesu atpūtas telpu projekts ir tikai pirmais solis milzīgajā atjaunošanas programmā, ko AC Milan un FC Internazionale kopā ar Milānas pašvaldību veic ar mērķi pārveidot San Siro stadionu daudzfunkcionālā objektā, kas spēj uzņemt visus svarīgos notikumus, ar kuriem Milano saskarsies gaidāmajā EXPO 2015. gadā. Pēc skybox projekta panākumiem Ragazzi & Partners ir realizējuši ideju izveidot jaunu viesmīlības telpu koncepciju virs galvenā San Siro stadiona galvenā stenda.

Apgaismojuma Struktūra

Tensegrity Space Frame

Apgaismojuma Struktūra Tensegrity telpas rāmja gaismā tiek izmantots RBFuller princips “mazāk par vairāk”, lai izgatavotu gaismas armatūru, izmantojot tikai tās gaismas avotu un elektrisko vadu. Stingrība kļūst par strukturālo līdzekli, ar kuru abi darbojas savstarpēji saspiežot un sasprindzinot, lai iegūtu šķietami nepārtrauktu gaismas lauku, kuru nosaka tikai tā strukturālā loģika. Tās mērogojamība un ražošanas ekonomija runā par bezgalīgas konfigurācijas preci, kuras gaismas forma graciozi pretojas smaguma vilkšanai ar vienkāršību, kas apliecina mūsu laikmeta paradigmu: sasniegt vairāk, vienlaikus izmantojot mazāk.