Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Juvelierizstrādājumi

Angels OR Demons

Juvelierizstrādājumi Mēs esam liecinieki pastāvīgajai cīņai starp labo un slikto, tumsu un gaismu, dienu un nakti, haosu un kārtību, karu un mieru, varoni un nelietis katru dienu. Neatkarīgi no mūsu reliģijas vai tautības, mums ir teicis mūsu pastāvīgo pavadoņu stāsts: eņģelis, kas sēž uz mūsu labā pleca, un dēmons kreisajā pusē, eņģelis pārliecina mūs darīt labu un pieraksta mūsu labos darbus. Viņš velns mūs pārliecina darīt sliktu un uzskaita mūsu sliktos darbus. Eņģelis ir mūsu "superego" metafora, un velns apzīmē "Id" un pastāvīgu cīņu starp sirdsapziņu un bezsamaņu.

Etiķetes

Propeller

Etiķetes Propelleris ir stipro alkoholisko dzērienu kolekcija no dažādām pasaules valstīm, kuru saista gaisa pārvadājumu tēma un ceļotājs pilots kā zīmola varonis. Katra dzēriena veida īpašības tiek parādītas, izmantojot daudzas ilustrācijas, uzrakstus, kas atgādina aviācijas nozīmītes, un skices, kas kalpo kā kokteiļu receptes. Daudzšķautņains dizains tiek papildināts ar dažādiem krāsainas folijas toņiem, dažādām lakām, rakstiem un iespiedumiem.

Kalendārs

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalendārs Portāla vietnes reklāmas kalendārs goo (http://www.goo.ne.jp) ir funkcionāls kalendārs, kurā katra mēneša lapa tiek pārveidota kabatā, kas ļauj jums saglabāt un pārvaldīt savas vizītkartes, piezīmes un kvītis. . Tēma ir Sarkanā stīga, lai parādītu saikni starp goo un tā lietotājiem. Abas kabatas galus patiesībā tur sarkanās šuves, kas kļūst par dizaina galveno elementu. Kalendārs patīkami izteiksmīgā formā, tas ir tieši piemērots 2014. gadam.

Tējas Komplekts

Wavy

Tējas Komplekts Iedvesmojoties no šūnakmens terases dabā, Wavy ir tējas komplekts, kas sniegs jums unikālu tējas baudījumu. Inovatīvie rokturi ir izstrādāti, lai ērti ietilptu jūsu rokās. Ligzdojot ar kausu ar plaukstām, jūs atklāsit, ka tas izvēršas kā ūdensroze un vedīs jūs uz miera brīdi.

Juvelierizstrādājumi

Poseidon

Juvelierizstrādājumi Rotas, kuras es izstrādāju, izsaka manas jūtas. Tas pārstāv mani kā mākslinieku, dizaineri un arī kā cilvēku. Sliekšnis Poseidona izveidošanai tika uzstādīts manas dzīves tumšākajās stundās, kad jutos nobijies, ievainojams un man bija nepieciešama aizsardzība. Pirmkārt, es izstrādāju šo kolekciju izmantošanai pašaizsardzībā. Kaut arī šis jēdziens visā projektā ir izbalējis, tas joprojām pastāv. Poseidons (jūras dievs un grieķu mitoloģijā sauktā zemestrīce “Zeme-kratītājs”) ir mana pirmā oficiālā kolekcija, kas paredzēta spēcīgām sievietēm, lai radītu valkātājam spēka un pārliecības sajūtu.

Etiķetes

Stumbras Vodka

Etiķetes Šī Stumbras klasiskā degvīna kolekcija atdzīvina vecās lietuviešu degvīna gatavošanas tradīcijas. Dizains padara veco tradicionālo produktu tuvu un būtisku mūsdienu patērētājam. Zaļā stikla pudele, kas datēta ar lietuviešu degvīna ražošanu, leģendas, kas balstītas uz patiesiem faktiem, un patīkamas, uzkrītošās detaļas - salocītā izgriezuma forma atgādina vecās fotogrāfijas, slīpais stienis apakšā, kas papildina klasisko simetrisko kompozīciju, fonti un krāsas, kas apliecina katra apakšmarka identitāti - tas viss padara tradicionālo degvīna kolekciju netradicionālu un interesantu.