Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Rotaslietas

odyssey

Rotaslietas Monomēra odisejas pamatideja ir apjomīgu, ģeometrisku formu pārklāšana ar rakstainu ādu. No tā izriet skaidrības un sagrozīšanas, caurspīdīguma un slēpšanas mijiedarbība. Visas ģeometriskās formas un modeļus var kombinēt pēc vēlēšanās, variēt un papildināt ar papildinājumiem. Šī aizraujošā, vienkāršā ideja ļauj izveidot gandrīz neizsmeļamu dizainu klāstu, kas pilnībā saskan ar iespējām, ko piedāvā ātrā prototipēšana (3D drukāšana), jo katram klientam var būt izgatavots pilnīgi individuāls un unikāls priekšmets (apmeklējiet: www.monomer. eu-veikals).

Atkritumu Tvertne Un Slota

Ropo

Atkritumu Tvertne Un Slota Ropo ir pašbalansējoša putekļu slotu un slotu koncepcija, kas nekad nenokrīt uz grīdas. Pateicoties nelielajam ūdens tvertnes svaram, kas atrodas atkritumu tvertnes apakšējā nodalījumā, Ropo saglabā sevi dabiskā līdzsvarā. Pēc putekļu viegli slaucīšanas ar putekļu tvertnes taisno lūpu lietotāji var satvert slotu un putekļu tvertni kopā un salikt to kā vienu vienību, neraizējoties, ka tā kādreiz nokritīs. Mūsdienu organiskās formas mērķis ir panākt vienkāršību interjera telpās, un šūpojošais, weeble voblera elements ir paredzēts, lai izklaidētu lietotājus, tīrot grīdu.

Atzveltnes Krēsls

Baralho

Atzveltnes Krēsls Baralho atzveltnes krēslam ir pārsteidzošs mūsdienu dizains, kas veidots ar tīru formu un taisnu līniju palīdzību. Šis atzveltnes krēsls, kas izgatavots no krokām un metinātiem materiāliem uz matētās alumīnija plāksnes, izceļas ar drosmīgu piegulšanu, kas izaicina materiāla izturību. Tas vienā elementā spēj apvienot skaistumu, vieglumu un līniju un leņķu precizitāti.

Flagmaņu Veikals

Lenovo

Flagmaņu Veikals Lenovo flagmaņu veikala mērķis ir uzlabot zīmola tēlu, nodrošinot auditoriju ar platformu, kas ļauj mijiedarboties un dalīties, izmantojot veikalā izveidoto dzīvesveidu, servisu un pieredzi. Dizaina koncepcija ir izstrādāta, pamatojoties uz misiju panākt pāreju no skaitļošanas ierīču ražotāja uz vadošo zīmolu patērētāju elektronikas piegādātāju vidū.

Vīna Etiķete

5 Elemente

Vīna Etiķete “5 Elemente” dizains ir projekta rezultāts, kurā klients uzticējās dizaina aģentūrai ar pilnu vārda brīvību. Šī dizaina akcents ir romiešu burts “V”, kas attēlo produkta galveno ideju - piecus vīna veidus, kas savstarpēji savienoti unikālā maisījumā. Īpašais etiķetē izmantotais papīrs, kā arī visu grafisko elementu stratēģiska izvietošana provocē potenciālo patērētāju paņemt pudeli un savērpt to rokās, pieskarties tai, kas noteikti rada dziļāku iespaidu un padara dizainu neaizmirstamu.

Bezalkoholisko Dzērienu Iepakojums

Coca-Cola Tet 2014

Bezalkoholisko Dzērienu Iepakojums Izveidot Coca-Cola kārbu sēriju, kas izplatītu miljoniem Tt vēlmju visā valstī. Lai ierīci izveidotu šīs vēlmes, mēs izmantojām Coca-cola simbolu Tết (Bezdelīgas putns). Katrā bundžā tika izgatavotas simtiem ar rokām zīmētas bezdelīgas un rūpīgi sakārtotas ap pielāgoto skriptu, kas kopā veido nozīmīgu vjetnamiešu vēlmju virkni. "An" nozīmē mieru. "Tài" nozīmē panākumus, "Lộc" nozīmē labklājību. Šie vārdi tiek plaši apmainīti visu svētku laikā, un tos tradicionāli rotā Tết rotājumi.