Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Tā Ir Pie Sienas Piestiprināta Wc Panna

SEREL Purity

Tā Ir Pie Sienas Piestiprināta Wc Panna Kamēr Tīrības tualetes pods nonāk mīksto pāreju laikā, tas arī atstāj vidē vienkāršu un minimālu vēsmu. Tas ne tikai ietekmē savu lietotāju ar savu estētiku, bet arī satiekas ar tīrību un nevainīgumu un ciena dabu. Vispārēja pieeja viegli noņemama, bloķējama mehānisma tualetes sēdekļu komplekta sēdekļu pārvalka komplekta dizainam ir funkciju vadības pogas, kas jāievieto pārsega komplekta iekšējā daļā. Pogas, ar kurām saskaras lietotājs, tiek novietotas vietās, kuras ir visgrūtāk sasmērēt, tāpēc tas sniedz papildu priekšrocības higiēnas jomā.

Vannas Istabas Komplekts

FRACTURE

Vannas Istabas Komplekts Keramikas sanitārtehnikas izstrādājumu unikālais stils, ievērojams lūzuma stikla līniju dizains Komentārs Dekonstruktīvisms… Lūzums Konstrukcijas sastāvdaļu integritātes sabrukšana, spēles uz virsmām, lai ģeometriskos dizaina elementus veidotu kā izstrādājumu ārpusi, un dekonstruktīvisma stila pārvietošana, balstoties uz sērijas kā piemērs lūzumam Bienam sastaptajā vienā no ievērojamākajām sērijām.

Vakariņu Komplekta Skapis

Baan

Vakariņu Komplekta Skapis "baan" ir skapīša tips, kas ir īpaši izstrādāts vakariņu lietošanai. Tas ir unikāls izskats, un spēks ir stāstījums, kas saistīts ar funkciju. Ir vairākas atšķirīgas kabinetu sistēmu iezīmes. Kamīna un skursteņa atšķirīgās skapja funkcijas un funkcijas, kuras atdala stāsts, piemēram, galda piederumu ieliktnis un audu kaste, attēlo kamīns un skurstenis. Turklāt vīna glāzes attēlo lustra, un trauku plauktu simbolizē kāpnes. Stāstīšanas idejām ir četras galvenās mājas sastāvdaļas.

Brilles

Mykita Mylon, Basky

Brilles MYKITA MYLON kolekcija ir izgatavota no viegla poliamīda materiāla ar izcilu individuālu pielāgojamību. Šis īpašais materiāls tiek izveidots pa slāņiem, pateicoties selektīvās lāzera aglomerācijas (SLS) metodei. Pārinterpretējot tradicionālo apaļo un ovālo apaļo panto briļļu formu, kas bija modē pagājušā gadsimta 30. gados, BASKY modelis šai briļļu kolekcijai, kas sākotnēji bija paredzēta izmantošanai sportā, piešķir jaunu seju.

Grāmata

Brazilian Cliches

Grāmata "Brazīlijas klišejas" tika veidotas, izmantojot attēlus no vecā Brazīlijas burtu preses klišeju kataloga. Bet tā nosaukuma iemesls nav tikai klišejas, kuras tika izmantotas tā ilustrāciju veidošanai. Katrā lappusē mēs atrodamies cita veida Brazīlijas klišejās: vēsturiskās, piemēram, portugāļu ienākšana, vietējo indiešu katehizēšana, kafijas un zelta ekonomikas cikli ... tas ietver pat mūsdienu Brazīlijas klišejas, pilns ar sastrēgumiem, parādi, slēgti daudzdzīvokļu nami un atsvešinātība - attēloti nenovērtējamā mūsdienu vizuālajā stāstījumā.

Transporta Mezgls

Viforion

Transporta Mezgls Projekts ir transporta HUB, kas viegli un efektīvi saista apkārtējās pilsētas apdzīvotās vietas ar dinamiskās dzīves būtību, kas rodas, apvienojot dažādas transporta sistēmas, piemēram, dzelzceļa staciju, metro staciju, Nīlas klāju un autoostu, kā arī citus pakalpojumus, lai pārveidotu vieta, kur būt par nākotnes attīstības katalizatoru.