Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Žurnāls

Going/Coming

Žurnāls Balstoties uz aizbraukšanas un ierašanās ideju, šis žurnāla žurnāls ir sadalīts divās daļās: došanās / atnākšana. Dodoties ir par Eiropas pilsētām, ceļojumu pieredzi un padomiem, kā doties uz ārzemēm. Katrā izdevumā ir iekļauta slavenības pase. "Ceļotāju Republikas" pasē ir personīga informācija par šo personu un viņas intervija. Atnākšanas pamatā ir ideja, ka vislabākais ceļojums ir atgriešanās mājās. Tajā ir runāts par mājas rotāšanu, ēdienu gatavošanu, aktivitātēm, kas saistītas ar mūsu ģimeni, un rakstiem, lai labāk izbaudītu savas mājas.

Kalendārs

calendar 2013 “ZOO”

Kalendārs ZOO ir papīra amatniecības komplekts sešu dzīvnieku izgatavošanai, katrs no tiem kalpo kā divu mēnešu kalendārs. Lai jautri piepildīts gads ar savu “mazo zoodārzu”! Dzīve ar dizainu: kvalitatīviem dizainparaugiem ir spēks pārveidot telpu un pārveidot tā lietotāju prātus. Tie piedāvā ērti redzēt, turēt un lietot. Viņus piesātina vieglums un pārsteiguma elements, kas bagātina telpu. Mūsu oriģinālie produkti ir izstrādāti, izmantojot jēdzienu “Dzīve ar dizainu”.

Mēbeles, Kas Pārveidojas,

Ludovico

Mēbeles, Kas Pārveidojas, Vietas taupīšanas veids ir diezgan oriģināls, jo divi krēsli ir pilnībā paslēpti atvilktnes iekšpusē. Ievietojot galveno mēbeļu iekšpusē, jūs nesaprotat, ka tas, kas šķiet atvilktnes, patiesībā ir divi atsevišķi krēsli. Jums var būt arī galds, kuru var izmantot kā galdu, kad to izņem no galvenās struktūras. Galveno struktūru veido četras atvilktnes un nodalījums tieši virs augšējās atvilktnes, kurā varat uzglabāt daudzas lietas. Galvenais šīm mēbelēm izmantotais materiāls - beign eucaliptus fingerjoint - ir videi draudzīgs, neticami izturīgs, ciets un tam ir ļoti spēcīga vizuālā pievilcība.

Pulksteņa Lietojumprogramma

Dominus plus

Pulksteņa Lietojumprogramma Dominus plus izsaka laiku oriģinālā veidā. Tāpat kā punkti uz domino gabaliem, tiek attēlotas trīs punktu grupas: stundas, desmiti minūšu un minūte. Dienas laiku var nolasīt no punktu krāsas: AM zaļš; dzeltens priekš PM. Pieteikumā ir taimeris, modinātājs un zvani. Visas funkcijas ir pārvietojamas, pieskaroties diskrētiem stūra punktiem. Tam bija oriģināls un māksliniecisks noformējums, kas atspoguļo faktisko 21. gadsimta laika seju. Tas ir veidots skaistā simbiozē ar Apple portatīvo ierīču futrāļiem. Tam ir vienkāršs interfeiss, kurā ir tikai daži nepieciešamie vārdi, lai to darbinātu.

Ziņojumu Karte

Standing Message Card “Post Animal”

Ziņojumu Karte Ļaujiet dzīvnieku izstrādājumu komplektam piegādāt jūsu svarīgos ziņojumus. Rakstiet savu ziņojumu pamattekstā un pēc tam nosūtiet to kopā ar citām aploksnes iekšpusē esošajām daļām. Šī ir jautra ziņojumu karte, kuru saņēmējs var salikt kopā un parādīt. Piedāvā sešus dažādus dzīvniekus: pīli, cūku, zebru, pingvīnu, žirafi un ziemeļbriežus. Dzīve ar dizainu: kvalitatīviem dizainparaugiem ir spēks pārveidot telpu un pārveidot tā lietotāju prātus. Tie piedāvā ērti redzēt, turēt un lietot. Viņus piesātina vieglums un pārsteiguma elements, kas bagātina telpu.