Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Organiskas Mēbeles Un Skulptūra

pattern of tree

Organiskas Mēbeles Un Skulptūra Piedāvājums sadalīšanai, kurā skujkoku daļas tiek izmantotas neefektīvi; tas ir, stumbra augšējās puses slaidā daļa un sakņu neregulārās formas daļa. Es pievērsu uzmanību bioloģiskajiem gada gredzeniem. Starpsienas organiskie raksti, kas pārklājas, neorganiskā telpā radīja ērtu ritmu. Produktiem, kas dzimuši no šī materiāla cikla, organiskais telpiskais virziens patērētājam kļūst par iespēju. Turklāt katra produkta unikalitāte piešķir tiem daudz augstāku vērtību.

Rotaļlieta

Movable wooden animals

Rotaļlieta Dzīvnieku rotaļlietas ar daudzveidību pārvietojas dažādos veidos, vienkārši, bet jautri. Abstraktas dzīvnieku formas absorbē bērnus, lai iedomāties. Grupā ir 5 dzīvnieki: cūka, pīle, žirafe, gliemezis un dinozaurs. Pīles galva pārvietojas no labās uz kreiso pusi, kad jūs to paņemat no galda, šķiet, ka jums saka “NĒ”; Žirafes galva var pārvietoties no augšas un uz leju; Cūkas deguns, gliemežu un dinozauru galvas pārvietojas no iekšpuses uz āru, kad pagriežat astes. Visas kustības liek cilvēkiem smaidīt un mudina bērnus rotaļāties dažādos veidos, piemēram, velkot, stumjot, pagriežot utt.

Universitātes Kafejnīca

Ground Cafe

Universitātes Kafejnīca Jaunā kafejnīca “Ground” kalpo ne tikai, lai radītu sociālo saliedētību starp inženierzinātņu skolas mācībspēkiem un studentiem, bet arī lai veicinātu mijiedarbību starp citiem Universitātes katedru locekļiem un starp tiem. Projektējot, mēs iesaistījām bijušās semināru telpas nepārspīlētu betona tilpumu, virs telpas sienām, grīdas un griestiem izklājot paklāju ar valriekstu dēļiem, perforētu alumīniju un blīvējošu akmeni.

Roly Poli, Pārvietojamas Koka Rotaļlietas

Tumbler" Contentment "

Roly Poli, Pārvietojamas Koka Rotaļlietas Kā ir varavīksne? Kā apskaut vasaras vēju? Mani vienmēr aizkustina dažas smalkas lietas un jūtos ļoti apmierināta un laimīga. Kā uzglabāt un kā piederēt? Pietiekami labi ir svētki. Es vēlētos vienkāršā un smieklīgā veidā veidot dažādus materiālus. Ļaujiet bērniem spēlēties ar viņiem, lai viņi atpazītu fizisko pasauli, stimulētu viņu iztēli un palīdzētu viņiem saprast viņu apkārtējo vidi.

Luksusa Apavi

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luksusa Apavi Džanluka Tamburini "sandales / formas dārgakmeņu" līnija, saukta par Conspiracy, tika dibināta 2010. gadā. Sazvērestības kurpes bez piepūles apvieno tehnoloģiju un estētiku. Papēži un zoles ir izgatavoti no tādiem materiāliem kā viegls aluminijs un titāns, kas ir veidoti skulpturālā formā. Pēc tam apavu siluetu izceļ pusdārgakmeņi un citi bagātīgi izrotājumi. Augstas tehnoloģijas un visprogresīvākie materiāli veido mūsdienīgu skulptūru, kurai ir sandales forma, bet kur joprojām ir redzams kvalificētu itāļu amatnieku pieskāriens un pieredze.

Šūpulis, Šūpuļkrēsli

Dimdim

Šūpulis, Šūpuļkrēsli Lisse Van Cauwenberge radīja šo savdabīgo daudzfunkcionālo risinājumu, kas kalpo gan kā šūpuļkrēsls, gan arī kā šūpulis, kad divi Dimdim krēsli ir savienoti. Katrs šūpuļkrēsls ir izgatavots no koka ar tērauda balstiem un pabeigts valriekstu finierē. Divus krēslus var piestiprināt viens otram ar divu slēptu skavu palīdzību zem sēdekļa, lai izveidotu bērnu šūpulīti.