Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Galds, Statīvs, Cokols

Trifold

Galds, Statīvs, Cokols Trifolda formu nosaka trīsstūrveida virsmu un unikālas salocīšanas secības kombinācija. Tam ir minimālistisks, tomēr sarežģīts un skulpturāls dizains, no katra skatu leņķa tas atklāj unikālu kompozīciju. Dizainu var pielāgot dažādiem mērķiem, neapdraudot tā strukturālo integritāti. Trifold ir digitālo izgatavošanas metožu un jaunu ražošanas tehnoloģiju, piemēram, robotikas, izmantošanas piemērs. Ražošanas process ir izstrādāts sadarbībā ar robotu ražošanas uzņēmumu, kas specializējas metālu salocīšanā ar 6 asu robotiem.

Rotaslietas-Auskari

Eclipse Hoop Earrings

Rotaslietas-Auskari Ir viena parādība, kas pastāvīgi apstādina mūsu uzvedību, apturot mūs mirušos savās sliedēs. Saules aptumsuma astroloģiskā parādība cilvēkus ir ieintriģējusi jau no agrīnajiem cilvēces laikiem. Kopš pēkšņas debesu satumšanas un saules izplūšanas ir radusies gara iztēle no bailēm, aizdomām un brīnumiem. Saules aptumsumu satriecošā daba atstāj paliekošu iespaidu uz mums visiem. 18K baltā zelta dimanta aptumsuma stīpu auskari iedvesmoja 2012. gada saules aptumsums. Dizains mēģina attēlot saules un mēness noslēpumaino dabu un skaistumu.

Organiskas Mēbeles Un Skulptūra

pattern of tree

Organiskas Mēbeles Un Skulptūra Piedāvājums sadalīšanai, kurā skujkoku daļas tiek izmantotas neefektīvi; tas ir, stumbra augšējās puses slaidā daļa un sakņu neregulārās formas daļa. Es pievērsu uzmanību bioloģiskajiem gada gredzeniem. Starpsienas organiskie raksti, kas pārklājas, neorganiskā telpā radīja ērtu ritmu. Produktiem, kas dzimuši no šī materiāla cikla, organiskais telpiskais virziens patērētājam kļūst par iespēju. Turklāt katra produkta unikalitāte piešķir tiem daudz augstāku vērtību.

Rotaļlieta

Movable wooden animals

Rotaļlieta Dzīvnieku rotaļlietas ar daudzveidību pārvietojas dažādos veidos, vienkārši, bet jautri. Abstraktas dzīvnieku formas absorbē bērnus, lai iedomāties. Grupā ir 5 dzīvnieki: cūka, pīle, žirafe, gliemezis un dinozaurs. Pīles galva pārvietojas no labās uz kreiso pusi, kad jūs to paņemat no galda, šķiet, ka jums saka “NĒ”; Žirafes galva var pārvietoties no augšas un uz leju; Cūkas deguns, gliemežu un dinozauru galvas pārvietojas no iekšpuses uz āru, kad pagriežat astes. Visas kustības liek cilvēkiem smaidīt un mudina bērnus rotaļāties dažādos veidos, piemēram, velkot, stumjot, pagriežot utt.

Universitātes Kafejnīca

Ground Cafe

Universitātes Kafejnīca Jaunā kafejnīca “Ground” kalpo ne tikai, lai radītu sociālo saliedētību starp inženierzinātņu skolas mācībspēkiem un studentiem, bet arī lai veicinātu mijiedarbību starp citiem Universitātes katedru locekļiem un starp tiem. Projektējot, mēs iesaistījām bijušās semināru telpas nepārspīlētu betona tilpumu, virs telpas sienām, grīdas un griestiem izklājot paklāju ar valriekstu dēļiem, perforētu alumīniju un blīvējošu akmeni.