Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Kosmētikas Kolekcija

Kjaer Weis

Kosmētikas Kolekcija Kjaer Weis kosmētikas līnijas dizains destilē sieviešu aplauzuma pamatus trīs galvenajās lietošanas jomās: lūpām, vaigiem un acīm. Mēs izstrādājām kompaktus, kas veidoti tā, lai tie atspoguļotu funkcijas, kuras tie tiks izmantoti, lai uzlabotu: slaidām un garām lūpām, lielām un kvadrātveida vaigiem, mazām un apaļām acīm. Saprotams, ka kompaktais grozāmais atveras ar inovatīvu sānu kustību, kas izliekas kā tauriņa spārni. Pilnībā uzpildāmi, šie kompakti tiek mērķtiecīgi konservēti, nevis pārstrādāti.

Analogs Pulkstenis

Kaari

Analogs Pulkstenis Šīs konstrukcijas pamatā ir parasts 24 stundu analogs mehānisms (puse ātruma stundas rokas). Šis dizains tiek nodrošināts ar diviem loka formas die griezumiem. Caur tām var redzēt pagrieziena stundas un minūtes rokas. Stundas rādītājs (disks) tiek sadalīts divos dažādu krāsu segmentos, kas, rotējot, norāda AM vai PM laiku atkarībā no krāsas, kas sāk būt redzama. Minūtes roka ir redzama caur lielāku rādiusa loka un nosaka, kura minūtes sprauga atbilst 0–30 minūšu ciparnīcām (atrodas loka iekšējā rādiusā) un 30–60 minūšu spraugai (atrodas uz ārējā rādiusa).

Modernu Kleitu Klavieres

Le Maestro

Modernu Kleitu Klavieres Le Maestro revolucionāri pārveido kleitas kurpes, iekļaujot titāna “matricas papēdi” ar tiešu metāla lāzera saķeri (DMLS). 'Matricas papēdis' samazina papēža daļas redzes masu un parāda kleitas kurpju struktūras integritāti. Lai papildinātu eleganto pīpi, augšdaļas izteiktajam asimetriskajam dizainam tiek izmantota augstas kvalitātes āda. Papēža daļas integrācija augšdaļā tagad ir gludā un izsmalcinātā siluetā.

Izpētes Firmas Zīme

Pain and Suffering

Izpētes Firmas Zīme Šis dizains pēta ciešanas dažādos slāņos: filozofiskā, sociālā, medicīniskā un zinātniskā. No mana personīgā viedokļa, ka ciešanas un sāpes rodas daudzās formās, gan filozofiski, gan zinātniski, es par pamatu izvēlējos ciešanu un sāpju humanizēšanu. Es izpētīju analoģijas starp simbiotisko raksturu un simbiotisko cilvēku attiecībās un no šī pētījuma es izveidoju rakstzīmes, kas vizuāli attēlo simbiotiskās attiecības starp ciešanu un cietēju, kā arī starp sāpēm un sāpēm. Šis dizains ir eksperiments, un objekts ir skatītājs.

Digitālā Māksla

Surface

Digitālā Māksla Gabala ēteriskais raksturs rada kaut ko taustāmu. Ideja radusies, izmantojot ūdeni kā elementu, lai izteiktu ideju par virsmu un virsmu. Dizainerei ir aizraušanās ar to, kā mūsu identitātē tiek parādīta loma un kāda loma šajā procesā ir apkārtējiem. Viņam mēs “uzklājamies”, kad kaut ko parādām no sevis.

Tējkanna Un Tējas Glāzes

EVA tea set

Tējkanna Un Tējas Glāzes Šim pavedinoši elegantajam tējkanna ar pieskaņotajām tasītēm ir nevainojama izlietne un ir prieks no tās piedalīties. Šīs tējas poda neparastā forma ar izteku sajaukšanos un augšanu no ķermeņa īpaši labi palīdz labi izliet. Krūzes ir daudzpusīgas un taustāmas, lai savādāk ieliktu tavās rokās, jo katram cilvēkam ir sava pieeja krūzes turēšanai. Pieejams spīdīgi baltā krāsā ar apzeltītu gredzenu vai melnu matētu porcelānu ar spīdīgu baltu vāku un baltām rāmja kausiem. Iekšpusē ievietots nerūsējošā tērauda filtrs. IZMĒRI: tējkanna: 12,5 x 19,5 x 13,5 krūzes: 9 x 12 x 7,5 cm.