Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Daudzfunkcionāls Skapis

Shanghai

Daudzfunkcionāls Skapis “Shanghai” daudzfunkcionāls skapis. Fasādes raksts un lakoniskā forma darbojas kā “dekoratīvā siena”, un tas ļauj uztvert skapi kā dekoratīvu sastāvdaļu. “Viss iekļauts” sistēma: ietver dažāda apjoma uzglabāšanas vietas; iebūvētie naktsgaldiņi ir garderobes fasādes daļa, kuru atver un aizver ar vienu fasādes spiedienu; 2 iebūvētas naktslampas, kas paslēptas zem izcilā skaļuma abās gultas pusēs. Kabineta galvenā daļa ir izgatavota no niecīga koka formas gabala. Tas sastāv no 1500 gabaliem kempu un 4500 balināta ozola gabalu.

Beigu Galds

TIND End Table

Beigu Galds TIND gala galds ir mazs, videi draudzīgs galds ar izteiktu vizuālo klātbūtni. Pārstrādātā tērauda augšdaļa ir sagriezta ar ūdens strūklu ar sarežģītu zīmējumu, kas rada spilgtus gaismas un ēnu modeļus. Bambusa kāju formas nosaka ar zīmējumu tērauda virspusē, un katra no četrpadsmit kājām iziet cauri tērauda virsmai un pēc tam tiek sagriezta vienā līmenī. Raugoties no augšas, karbonizētais bambuss rada aizturēšanas modeli, kas atrodas pretī perforētam tēraudam. Bambuss ir ātri atjaunojama izejviela, jo bambuss ir ātri augoša zāle, nevis koksnes produkts.

Rotaļlieta

Rocking Zebra

Rotaļlieta Bērni mīl šo bezrūpīgo šūpuļzirdziņu, savukārt mūsdienu izskats, funky grafika un dabīgais koks ir īsti acu vērotāji mūsdienu mājās. Dizaina izaicinājums bija saglabāt klasiskās mantojuma rotaļlietas būtisko raksturu, vienlaikus izmantojot uzlabotas tehnikas un modulāru uzbūves sistēmu, kas nākotnē atļauj papildu dzīvnieku tipus ar minimālām detaļu izmaiņām. Iesaiņotajam produktam bija jābūt arī kompaktam un mazākam par 10 kg tiešajiem tirdzniecības kanāliem internetā. Pielāgota drukāta lamināta izmantošana ir īsta pirmā, kā rezultātā perfekti krāsu / rakstu attēli tiek nodoti uz pilnīgi skrāpējumiem izturīgas virsmas

Mājas Galda Mēbeles

Marken Desk

Mājas Galda Mēbeles Šī elegantā un tomēr spēcīgā galda vizuāli vieglā sajūta mūs ved atpakaļ uz Skandināvijas dizaina skolu. Kāju neveiklā forma un veids, kā tās noliecas uz priekšu gandrīz kā kvēls sveiciena žests, atgādina dižciltīga cilvēka silueti ar cepuri, sveicot dāmu. Galds mūs laipni izmanto. Atvilktņu forma, līdzīgi kā atsevišķas rakstāmgalda ekstremitātes, ar tām piekārtojošu sajūtu un personificētu izskatu priekšā, skenē istabu kā modras acis.

Bāra Krēsls

Barcycling Chair

Bāra Krēsls Braukšana ar velosipēdu ir bāra krēsls, kas izveidots sporta tematikai. Tas tiek pievērsts dinamiskuma attēlam uz bāra krēsla, pateicoties velosipēdu seglam un velosipēda pedālam. Sēdekļa skeleta un sēdekļa augšdaļas izveidošana ar ādas šūšanas ādu .Lai gan poliuretāna, dabīgās ādas un roku šūšanas kvalitāte simbolizē izturību.Atšķirībā no standarta bāra krēsla, ka pēdu balsta stāvokli nevar mainīt, barciklēšana ļauj mainīt sēdekļus, turot pedāļus dažādās vietās.Tādēļ tas ļauj to ilgāk un ērti sēžot.

Kalendārs

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalendārs Portāla vietnei izstrādāts un izveidots unikāls un rotaļīgs reklāmas kalendārs, kas izmanto papīra faktūras un pārdomā funkcionalitāti. Šis 2013. gada izdevums ir kalendārs un grafiku veidotājs, kas apvienots vienā telpā ar vietu rakstīšanai visa gada plānos un ikdienas grafikos. Tika rūpīgi izvēlēts biezs kalendāra papīrs un lēts papīrs, kas ir piemērots grafiku sastādītāja piezīmju pierakstīšanai, un izveidotais kontrasts der kalendāra noformējumam. Papildinātā grafika organizatora funkcija padara to par perfektu kā lietotājam draudzīgu galda kalendāru.