Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Pusdienu Krēsls

'A' Back Windsor

Pusdienu Krēsls Masīvkoks, tradicionālie galdniecības izstrādājumi un mūsdienīgā tehnika atjauno smalko Vindzora krēslu. Priekšējās kājas iziet cauri sēdeklim, lai kļūtu par ķēniņa stabu, un aizmugurējās kājas sniedzas līdz korsetei. Ar triangulācijas palīdzību šis spēcīgais dizains izlīdzina saspiešanas un spriedzes spēkus līdz maksimālam vizuālam un fiziskam efektam. Piena krāsa vai caurspīdīga eļļas apdare uztur noturīgas Vindzora krēslu tradīcijas.

Pārveidojami Kafijas Krēsli Un Atpūtas Krēsli

Twins

Pārveidojami Kafijas Krēsli Un Atpūtas Krēsli Dvīņu kafijas galda koncepcija ir vienkārša. Dobā kafijas galdiņa iekšpusē atrodas divas pilnas koka sēdvietas. Galda labā un kreisā virsma faktiski ir vāki, kurus var izvilkt no galda galvenā korpusa, lai varētu izņemt sēdekļus. Sēdekļiem ir saliekamas kājas, kuras jāpagriež tā, lai krēsls nonāktu pareizajā stāvoklī. Kad krēsls vai abi krēsli ir ārā, vāki iet atpakaļ pie galda. Kad krēsli ir ārā, galds darbojas arī kā milzīgs glabāšanas nodalījums.

Kalendārs

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalendārs Kaleidoskopam līdzīgā veidā tas ir kalendārs ar pārklājošām izgriezumu grafikām, kas zīmētas ar daudzkrāsainiem rakstiem. Tā dizains ar krāsu modeļiem, kurus var modificēt un personalizēt, vienkārši mainot lapu secību, atspoguļo NTT COMWARE radošās jūtas. Tiek nodrošināta plaša rakstīšanas vieta, un valdošās līnijas ņem vērā funkcionalitāti, kas padara to par ideālu kā grafika kalendāru, kuru vēlaties izmantot savas personīgās telpas rotāšanai.

Viesistabas Krēsls

Cat's Cradle

Viesistabas Krēsls Cipari vai šķiedras, pašreizējā dizaina procesa dilemma. Mēs visi esam iesācēji, bet dažiem mums tas ir jāstrādā. Iesācēji dizaineri novēro katru pieejamo tehniku un kaut ko apgūst. Ar laiku (~ 10 000 stundas) mēs iegūstam aprīkojumu (-us), kas paaugstina / popularizē / personalizē / ekonomē mūsu spēli. Tāpēc mani fascinē pašreizējā valdzinājums ar plašsaziņas līdzekļiem, kas liek domāt, ka visvienkāršākais dizaina bloks ir cipars, kuru var viegli kontrolēt. Cipars nav dzīvību radoša vienība, bet tikai noapaļošana uz leju līdz vismazāk kopsaucējam, kas ir mazāks par šķiedru. Dizains ir vismaz skaidas, skaidas un šķiedra.

Dīvāngulta

Umea

Dīvāngulta Ūmea ir ļoti seksīga, vizuāli viegla un eleganta dīvāngulta, kurā var sēdēt ne vairāk kā trīs cilvēki un divi cilvēki guļ. Lai arī datortehnika ir klasiskā klikšķu piespraudes sistēma, patiesie jauninājumi tajā rodas no seksīgajām līnijām un kontūrām, kas padara šo diezgan pievilcīgu mēbeļu gabalu.

Atpūtas Krēsls

YO

Atpūtas Krēsls YO ievēro ērtu sēdvietu un tīru ģeometrisko līniju ergonomiskos principus, kas abstrakti veido burtus “YO”. Tas rada kontrastu starp masīvu, “vīriešu” koka konstrukciju un vieglu, caurspīdīgu “sieviešu” kompozītmateriāla audumu no sēdekļa un muguras, kas izgatavots no 100% pārstrādāta materiāla. Auduma sasprindzinājumu panāk, sasaistot šķiedras (tā saukto “korseti”). Atpūtas krēslu papildina taburete, kas, pagriežot 90 °, kļūst par sānu galdu. Krāsu izvēle ļauj abām tām viegli iekļauties dažādu stilu interjeros.