Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Wayfinding Sistēma

Airport Bremen

Wayfinding Sistēma Augsta kontrasta moderns dizains un skaidra informācija Hirarchie atšķir jauno sistēmu. Orientēšanās sistēma darbojas ātri un sniegs pozitīvu ieguldījumu pakalpojumu kvalitātē, ko atļauj lidosta. Svarīgākais līdzeklis blakus jauna fonta, atšķirīga bultas elementa izmantošanai ir dažādu, augsta kontrasta krāsu ieviešana. Tas jo īpaši attiecās uz funkcionāliem un psiholoģiskiem aspektiem, piemēram, labu redzamību, lasāmību un bez šķēršļiem reģistrētu informāciju. Tiek izmantoti jauni alumīnija korpusi ar mūsdienīgu, optimizētu LED apgaismojumu. Tika pievienoti apzīmējumu torņi.

Baseina Mēbeles

Eva

Baseina Mēbeles Dizainera iedvesma nāca no minimāla dizaina un tā izmantošanas kā klusa, bet atsvaidzinoša objekta vannas istabas telpā. Tas parādījās, izpētot arhitektūras formas un vienkāršu ģeometrisko tilpumu. Baseins potenciāli varētu būt elements, kas nosaka dažādas telpas ap un tajā pašā laikā centrā punktu telpā. Tas ir arī ļoti ērti lietojams, tīrs un izturīgs. Ir vairākas variācijas, ieskaitot patstāvīgu, uz sēdekļa uzstādītu un pie sienas piestiprinātu, kā arī vienu vai dubultā izlietni. Krāsu variācijas (RAL krāsas) palīdzēs integrēt dizainu telpā.

Iepakojuma Jēdziens

Faberlic Supplements

Iepakojuma Jēdziens Mūsdienu pasaulē cilvēki pastāvīgi ir pakļauti ārēju negatīvu faktoru agresīvai iedarbībai. Slikta ekoloģija, aizņemts dzīves ritms megapolīzēs vai stresos palielina slodzi uz ķermeni. Lai normalizētu un uzlabotu ķermeņa funkcionālo stāvokli, tiek izmantoti papildinājumi. Šī projekta galvenā metafora ir kļuvusi par cilvēka labklājības uzlabošanas shēmu, izmantojot papildinājumus. Arī galvenais grafiskais elements atkārto burta F formu - pirmo burtu zīmola nosaukumā.

Māja

Dezanove

Māja Arhitekta iedvesma nāca no reģenerētās “bateas” eikalipta koksnes. Šīs ir gliemenes ražošanas platformas estuārā un veido ļoti svarīgo vietējo rūpniecību Spānijas pilsētā Ria da Arousa. Šajās platformās tiek izmantota eikalipta koksne, un reģionā ir šī koka paplašinājumi. Koka vecums nav paslēpts, un dažādu sajūtu radīšanai tiek izmantotas dažādas koka ārējās un iekšējās virsmas. Māja mēģina aizņemties apkārtnes tradīcijas un atklāt tās caur dizainā un detaļās stāstīto.

Restorāns

Xin Ming Yuen

Restorāns Ieeja ir kontrastējošu materiālu, struktūru un krāsu parāde. Reģistratūras zona ir mierīga komforta telpa. Labvēlīgos modeļos sastopamas rotaļīgas dekorācijas. Aiz muguras ir dinamiska joslas zona miera stāvoklī. Tradicionālā ķīniešu personāža Hui modeļa vadītās gaismas papildina futūrisma izjūtu. Ēdināšanas zona ir iet caur delikāti rotātu klostera klosteri. Rotāts ar ziedu, ogļhidrātu zivju attēliem, reljefiem vitrāžu ekrāniem un senajiem ārstniecības augu Bai Zi skapjiem, tas ir vizuāls ceļojums pa laiku un modes relikvijas.

Tirdzniecības Telpas

Portugal Vineyards

Tirdzniecības Telpas Portugāles vīna dārzu koncepcijas veikals ir pirmais tiešsaistes vīnu speciālistu uzņēmuma fiziskais veikals. Veikals, kas atrodas blakus uzņēmuma galvenajai mītnei, vērsts pret ielu un aizņem 90 m2, tas sastāv no atvērtā plāna, kurā nav starpsienu. Interjers ir akli balts un minimāla telpa ar apļveida cirkulāciju - balts audekls, lai Portugāles vīns spīdētu un tiktu parādīts. Plaukti ir izgriezti no sienām, atsaucoties uz vīna terasēm, izmantojot 360 grādu ieskaujošu mazumtirdzniecības pieredzi bez skaitītāja.