Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Balva

Nagrada

Balva Šis dizains ir realizēts, lai veicinātu dzīves normalizēšanos pašizolācijas laikā un izveidotu īpašu balva tiešsaistes turnīru uzvarētājiem. Balvas dizains atspoguļo bandinieka pārtapšanu par karalieni, kā atzinību spēlētājas progresam šahā. Balva sastāv no divām plakanām figūrām, karalienes un bandinieka, kuras ir ievietotas viena otrā šauru spraugu dēļ, veidojot vienu kausu. Balvas dizains ir izturīgs, pateicoties nerūsējošajam tēraudam un ir ērts transportēšanai līdz uzvarētājam pa pastu.

Drēbju Pakaramais

Linap

Drēbju Pakaramais Šis elegantais drēbju pakaramais sniedz risinājumus dažām lielākajām problēmām – drēbju ar šauru apkakli ievietošanas grūtībām, apakšveļas pakarināšanas grūtībām un izturību. Dizaina iedvesma smelta no papīra saspraudes, kas ir nepārtraukta un izturīga, un galīgo formu un materiāla izvēli noteica šo problēmu risinājumi. Rezultāts ir lielisks produkts, kas atvieglo gala lietotāja ikdienu un arī jauks boutique veikala aksesuārs.

Mobilo Spēļu Ekrāna Aizsargs

Game Shield

Mobilo Spēļu Ekrāna Aizsargs Monifilm Game Shield ir 9H rūdīta stikla ekrāna aizsargs, kas paredzēts 5G mobilo ierīču ERA. Tas ir optimizēts intensīvai un ilgstošai ekrāna skatīšanai ar īpaši gludu ekrānu, kas ir tikai 0,08 mikrometru raupjums, lai lietotājs varētu vilkt un pieskarties ar optimālu ātrumu un precizitāti, padarot to ideāli piemērotu mobilajām spēlēm un izklaidei. Tas nodrošina arī 92,5procentu caurlaidības ekrāna skaidrību ar Zero Red Sparkling un citām acu aizsardzības funkcijām, piemēram, Anti Blue Light un Anti-Glare ilgstošai skatīšanās komfortam. Game Shield var izveidot gan Apple iPhone, gan Android tālruņiem.

Skrējēja Medaļas

Riga marathon 2020

Skrējēja Medaļas Rīgas Starptautiskā maratona kursa 30 gadu jubilejas medaļai ir simboliska forma, kas savieno abus tiltus. Bezgalīgi nepārtrauktais attēls, ko attēlo 3D izliektā virsma, ir veidots piecos izmēros atbilstoši medaļas nobraukumam, piemēram, pilns maratons un pusmaratons. Apdare ir matēta bronza, un medaļas aizmugurē ir iegravēts turnīra nosaukums un nobraukums. Lente veidota no Rīgas pilsētas krāsām, ar gradācijām un tradicionāliem latviešu rakstiem mūsdienu rakstos.

Dizaina Pasākumu Programma

Russian Design Pavilion

Dizaina Pasākumu Programma izstādes, dizaina konkursi, darbnīcas, izglītības dizaina konsultācijas un izdošanas projekti, kuru mērķis ir reklamēt krievu dizainerus un zīmolus ārzemēs. Mūsu aktivitātes stimulē krievvalodīgos dizainerus pilnveidot savas zināšanas un prasmes, izmantojot starptautiskus projektus, un palīdz viņiem izprast viņu lomu dizaina kopienā, kā reklamēt un padarīt savus produktus konkurētspējīgus, un radīt patiesas inovācijas.

Izglītības Un Apmācības Rīks

Corporate Mandala

Izglītības Un Apmācības Rīks Korporatīvā mandala ir pavisam jauns izglītības un apmācības rīks. Tā ir novatoriska un unikāla seno mandalas principa un korporatīvās identitātes integrācija, kas paredzēta, lai uzlabotu komandas darbu un vispārējo biznesa sniegumu. Turklāt tas ir jauns uzņēmuma korporatīvās identitātes elements. Korporatīvā mandala ir grupas aktivitāte komandai vai vadītāja individuāla darbība. Tas ir īpaši izstrādāts konkrētam uzņēmumam, un to krāsaini veido komanda vai indivīds brīvā un intuitīvā veidā, kur ikviens var izvēlēties jebkuru krāsu vai lauku.