Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Ilgtspējas Koferis

Rhita

Ilgtspējas Koferis Montāža un demontāža paredzēta ilgtspējības apsvērumu dēļ. Izstrādājot novatorisku eņģu struktūras sistēmu, tika samazināti 70 procenti detaļu, nebija līmes vai kniedes fiksēšanai, netika iekšējās oderes šūšana, kas atvieglo remontu, un tika samazināti 33 procenti no kravas apjoma, galu galā pagarinot čemodānu. dzīves cikls. Visas detaļas var iegādāties individuāli, lai pielāgotu savu čemodānu vai nomainītu rezerves daļas, bez nepieciešamības atgriezt koferi remonta centrā, tas ietaupa laiku un samazina pārvadāšanas radīto oglekļa nospiedumu.

Āra Metālisks Krēsls

Tomeo

Āra Metālisks Krēsls 60. gadu laikā redzamie dizaineri izstrādāja pirmās plastmasas mēbeles. Dizaineru talants apvienojumā ar vielas daudzpusību noveda pie tā neaizstājamības. Gan dizaineri, gan patērētāji no tā kļuva atkarīgi. Šodien mēs zinām tās bīstamību videi. Tomēr restorānu terases joprojām ir piepildītas ar plastmasas krēsliem. Tas ir tāpēc, ka tirgus piedāvā maz alternatīvas. Dizaina pasaule joprojām ir reti apdzīvota ar tērauda mēbeļu ražotājiem, pat dažreiz pārpublicējot 19. gadsimta beigu dizainu… Šeit nāk Tomeo dzimšana: moderns, viegls un sakraujams tērauda krēsls.

Laternas Uzstādīšana

Linear Flora

Laternas Uzstādīšana Lineāro floru iedvesmo skaitlis “trīs” no Bougainvillea, Pingtung County zieda. Neatkarīgi no trim Bougainvillea ziedlapiņām, kas redzamas mākslas darba apakšā, variācijas un trīs reizes var aplūkot dažādos aspektos. Lai atzīmētu Taivānas laternu festivāla 30. gadadienu, Pingtungas apgabala Kultūras lietu departaments uzaicināja apgaismes dizaina mākslinieku Reju Tengu Pai izveidot netradicionālu laternu, unikālu formas un tehnoloģijas kombināciju, nosūtot ziņu par festivāla mantojuma pārveidi un savienojot to ar nākotni.

Apkārtējā Gaisma

25 Nano

Apkārtējā Gaisma 25 Nano ir māksliniecisks gaismas instruments, kas attēlo īslaicīgumu un pastāvīgumu, dzimšanu un nāvi. Sadarbībā ar Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, kura redzējums ir sistemātiskas stikla otrreizējās pārstrādes cilpas veidošana ilgtspējīgai nākotnei, 25 Nano idejas iemiesošanai izvēlējās salīdzinoši trauslo burbuli kā barotni pretstatā cietajam stiklam. Instrumentā burbulis mirdz cauri burbuļa dzīves cikliem, projicējot vidē varavīksnei līdzīgu krāsu un ēnas, radot sapņainu atmosfēru ap lietotāju.

Uzdevumu Apgaismojums

Linear

Uzdevumu Apgaismojums Transportlīdzekļa daļu ražošanā plaši izmanto Linear Light cauruļu liekšanas paņēmienu. Šķidrās leņķiskās līnijas tiek realizētas ar Taivānas ražotāja precīzu kontroli, tāpēc tām ir minimālais materiāls, lai izveidotu vieglas, izturīgas un pārnēsājamas Linear Light; ideāli apgaismot jebkuru modernu interjeru. Tas piemēro gaismas diožu mikroshēmas, kurām nav pieskārienu mirgošanas, ar atmiņas funkciju, kas ieslēdzas iepriekšējā iestatītajā skaļumā. Lineārais uzdevums ir izveidots no tā, lai lietotājs to varētu viegli salikt, tas sastāv no netoksiska materiāla un nāk ar plakanu iesaiņojumu; dara visu iespējamo, lai samazinātu ietekmi uz vidi.

Darbvieta

Dava

Darbvieta Dava ir izstrādāta atvērto kosmosa birojiem, skolām un universitātēm, kur svarīgas ir klusas un koncentrētas darba fāzes. Moduļi samazina akustiskos un redzes traucējumus. Trīsstūrveida formas dēļ mēbeles ir efektīvas telpā un ļauj izmantot dažādas izvietojuma iespējas. Dava materiāli ir WPC un vilnas filcs, kas abi ir bioloģiski noārdāmi. Spraudņu sistēma piestiprina abas sienas pie galda un uzsver ražošanas un apstrādes vienkāršību.