Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Infografika Ar Animētu Gif

All In One Experience Consumption

Infografika Ar Animētu Gif Viss vienā pieredzē patērētā patēriņa projekts ir lielo datu infografika, kurā parādīta tāda informācija kā sarežģītu iepirkšanās centru apmeklētāju mērķis, veids un apmeklētāju patēriņš. Galveno saturu veido trīs reprezentatīvi ieskati, kas iegūti, analizējot lielos datus, un tie ir sakārtoti no augšas uz leju atbilstoši svarīguma secībai. Grafika tiek veikta, izmantojot izometriskas metodes, un tiek sagrupētas, izmantojot katra priekšmeta reprezentatīvo krāsu.

Filmas Plakāts

Mosaic Portrait

Filmas Plakāts Mākslas filma "Mozaīkas portrets" tika izlaista kā koncepcijas plakāts. Tas galvenokārt stāsta par meiteni, kurai tika uzbrukuši seksuāli. Baltajam parasti ir nāves metafora un šķīstības simbols. Šis plakāts izvēlas slēpt ziņu par "nāvi" aiz meitenes klusā un maigā stāvokļa, lai izceltu spēcīgākās emocijas aiz klusēšanas. Tajā pašā laikā dizaineris attēlā integrēja mākslinieciskos elementus un ierosinošos simbolus, izraisot plašāku filmu darbu domāšanu un izpēti.

Iekštelpu Veļas Josta

Brooklyn Laundreel

Iekštelpu Veļas Josta Šī ir veļas josta iekšdarbiem. Kompakts korpuss, kas ir mazāks par japāņu brošūru, izskatās kā mērlente, gluda apdare bez skrūves uz virsmas. 4 m garai jostai ir 29 caurumi, katrā caurumā var turēt un turēt mēteļa pakaramo bez drēbju tapas, tas darbojas ātri nožūt. Josta izgatavota no antibakteriāla un pret pelējumu vērsta poliuretāna, droša, tīra un stipra materiāla. Maksimālā slodze ir 15 kg. 2 gab āķa un rotējošā korpusa ļauj izmantot vairākos virzienos. Mazs un vienkāršs, taču tas ir ļoti noderīgs veļas mazgāšanai telpās. Vienkārša darbība un vieda instalēšana derēs jebkura veida telpām.

Slimnīca

Warm Transparency

Slimnīca Parasti, lai uzlabotu funkcionalitāti un efektivitāti, slimnīca mēdz būt telpa, kurai ir slikta dabiskā krāsa vai materiāls mākslīgās struktūras materiāla dēļ. Tādēļ pacientiem šķiet, ka viņi ir atrauti no ikdienas dzīves. Jāņem vērā ērta vide, kurā pacienti var pavadīt un bez stresa. TSC arhitekti nodrošina atvērtu, ērtu telpu, iestatot L formas atvērtu griestu telpu un lielās dzegas, izmantojot daudz koka materiāla. Šīs arhitektūras siltā caurspīdīgums savieno cilvēkus un medicīnas pakalpojumus.

Auskari

Van Gogh

Auskari Auskari ir iedvesmoti no mandeļu koka ziedos, ko gleznojis Van Gogs. Zaru delikatesi atveido smalkās Kārtiera tipa ķēdes, kas tāpat kā zari šūpojas ar vēju. Dažādu dārgakmeņu dažādās nokrāsās, sākot no gandrīz baltas līdz intensīvāk sārtai, ir ziedu nokrāsas. Ziedošo ziedu kopu attēlo dažādi griezumakmeņi. Izgatavots ar 18k zeltu, rozā dimantiem, morganītiem, rozā safīriem un rozā turmalīniem. Pulēta un teksturēta apdare. Īpaši viegls un ar perfektu piemērotību. Šī ir pavasara ierašanās dārgakmens formā.

Dzīvojamā Māja

Slabs House

Dzīvojamā Māja Plātņu māja tika veidota, lai līdzvērtīgi izmantotu celtniecības materiālus, apvienojot koku, betonu un tēraudu. Dizains ir uzreiz hipermoderns, taču diskrēts. Milzīgie logi ir tūlītējs fokusa punkts, taču tos no laikapstākļiem un ielas skatu pasargā betona plāksnes. Īpašumā ir ļoti dārzi gan zemes līmenī, gan pirmajā stāvā, ļaujot iedzīvotājiem justies saistītiem ar dabu, mijiedarbojoties ar īpašumu, radot unikālu plūsmu, pārvietojoties no ieejas dzīvojamās zonās.