Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Abažūrs

Bellda

Abažūrs Viegli uzstādāms, piekarināms abažūrs, kas vienkārši pieguļ jebkurai spuldzei, neizmantojot nekādus instrumentus vai elektriskās zināšanas. Izstrādājumu dizains ļauj lietotājam to vienkārši uzvilkt un noņemt no spuldzes bez īpašas piepūles, lai izveidotu vizuāli patīkamu apgaismojuma avotu budžeta vai pagaidu miteklī. Tā kā šī produkta funkcionalitāte ir iestrādāta savā formā, ražošanas izmaksas ir līdzīgas parasta plastmasas puķupoda cenai. Iespēja personalizēt pēc lietotāja gaumes, krāsojot vai pievienojot kādus dekoratīvus elementus, rada unikālu raksturu.

Pasākumu Mārketinga Materiāls

Artificial Intelligence In Design

Pasākumu Mārketinga Materiāls Grafiskais dizains sniedz vizuālu priekšstatu par to, kā mākslīgais intelekts tuvākajā nākotnē var kļūt par dizaineru sabiedroto. Tas sniedz ieskatu par to, kā AI var palīdzēt personalizēt patērētāja pieredzi un kā radošums atrodas mākslas, zinātnes, inženierzinātņu un dizaina krustpunktā. Mākslīgā intelekta grafiskā dizaina konference ir 3 dienu pasākums Sanfrancisko, Kalifornijā novembrī. Katru dienu notiek dizaina darbnīca, dažādu runātāju sarunas.

Vizuālā Komunikācija

Finding Your Focus

Vizuālā Komunikācija Dizainera mērķis ir parādīt vizuālu koncepciju, kas demonstrē konceptuālu un tipogrāfisku sistēmu. Tādējādi kompozīcija sastāv no specifiska vārdu krājuma, precīziem mērījumiem un centrālajām specifikācijām, kuras dizainers ir rūpīgi ņēmis vērā. Turklāt dizainera mērķis ir izveidot skaidru tipogrāfisku hierarhiju, lai noteiktu un pārvietotu kārtību, kādā auditorija saņem informāciju no dizaina.

Jahta

Atlantico

Jahta 77 metrus garā Atlantico ir izpriecu jahta ar plašām āra zonām un plašām iekštelpām, kas ļauj viesiem baudīt skatu uz jūru un būt ar to kontaktā. Dizaina mērķis bija izveidot modernu jahtu ar mūžīgu eleganci. Īpaša uzmanība tika pievērsta proporcijām, lai profils būtu zems. Jahtai ir seši klāji ar ērtībām un pakalpojumiem, piemēram, helikopteru nolaišanās vieta, garāžas ar motorlaivu un ūdens motociklu. Sešās suite kajītēs ir divpadsmit viesi, savukārt īpašniekam ir klājs ar āra atpūtas telpu un džakuzi. Ir āra baseins un 7 metrus garš iekšējais baseins. Jahtai ir hibrīda dzinējspēks.

Zīmols

Cut and Paste

Zīmols Šī projekta rīkkopa Izgriezt un ielīmēt: Vizuālā plaģiātisma novēršana ir veltīta tēmai, kas var skart ikvienu dizaina nozares pārstāvi, tomēr vizuālais plaģiāts ir reti apspriesta tēma. Tas varētu būt saistīts ar neskaidrību starp atsauces ņemšanu no attēla un kopēšanu no tā. Tāpēc šī projekta mērķis ir pievērst uzmanību pelēkajām zonām, kas saistītas ar vizuālo plaģiātu, un pozicionēt to sarunu par radošumu priekšplānā.

Zīmols

Peace and Presence Wellbeing

Zīmols Peace and Presence Well-being ir Apvienotajā Karalistē bāzēts holistiskās terapijas uzņēmums, kas sniedz tādus pakalpojumus kā refleksoloģija, holistiskā masāža un reiki, lai atjaunotu ķermeni, prātu un garu. P&PW zīmola vizuālā valoda ir balstīta uz šo vēlmi izsaukt mierīgu, nomierinošu un relaksējošu stāvokli, ko iedvesmojušas nostalģiskas bērnības atmiņas par dabu, īpaši smeļoties no floras un faunas, kas atrodama upju krastos un mežu ainavās. Krāsu palete ir smēlusies iedvesmu no Gruzijas ūdens iezīmēm gan to sākotnējā, gan oksidētā stāvoklī, atkal piesaistot aizgājušo laiku nostalģiju.