Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Vizuālās Identitātes Dizains

ODTU Sanat 20

Vizuālās Identitātes Dizains Tuvo Austrumu tehniskās universitātes ikgadējā mākslas festivāla ODTU Sanat divdesmito gadu laikā tika lūgts izveidot vizuālo valodu, lai izceltu sekojošos festivāla 20 gadus. Pēc pieprasījuma festivāla 20. gads tika uzsvērts, tuvojoties tam kā segtā mākslas darbs, kas tiks atklāts. Tādu pašu krāsainu slāņu ēnas, kas veido skaitļus 2 un 0, radīja 3D ilūziju. Šī ilūzija rada atvieglojuma sajūtu, un skaitļi izskatās kā izkusuši fonā. Spilgtā krāsu izvēle rada smalku kontrastu ar viļņveidīgo 20.

Viskija Malbec Koks

La Orden del Libertador

Viskija Malbec Koks Mēģinot apvienot atšķirīgus elementus, kas attiecas uz produkta nosaukumu, dizains pastiprina tā piedāvāto vēstījumu. Tas pārraida aizraujošu un intriģējošu tēlu. Izdomājoša kondora ilustrācija, kurā attēloti spārni, apzīmē brīvības sajūtu, kas savienota ar simetrisko un ierosinošo medaļu un pievienota fona ilustrācijai ar iedomātu ainavu, kas dizainam piešķir dzeju, rada ideālu kombināciju, lai nodotu vēlamo vēstījumu. Prātīga krāsu palete tai piešķir ekskluzīvas iezīmes, un tipogrāfiskā izmantošana aizkavē tradicionālu un vēsturisku produktu.

Kaņepju Infūzijas Tabletes

Secret Tarts

Kaņepju Infūzijas Tabletes Slepenais Tarps iepakojums ir izgatavots tā sauktajā modernizētajā retro / vintage stilā ar vecās skolas piezīmju sajūtu, tāpēc meistara-farmaceita pieskāriena gaidīšana aizkavē klientu no pirmā acu uzmetiena un vēlāk, kamēr galveno dizaina elementu detalizēta novērošana tiek kodēta holistiska struktūra, kas pārņem galveno mārketinga punktu: šo produktu ir izstrādājis farmaceitu amatniecības uzņēmums, un tā iekšpusē ir roku darbs farmaceita slepena recepte.

Mobilā Lietotne

Akbank Mobile

Mobilā Lietotne Lietotnes Akbank Mobile jaunais dizains sniedz jaunu skatījumu uz sociālo, viedo, nākotnei drošo un atalgojošo banku pieredzi. Izmantojot personalizēto teritorijas dizainu galvenajā lapā, lietotāji var apskatīt viedas atziņas, lai atvieglotu viņu finansiālo dzīvi. Turklāt, izmantojot šo jauno dizaina pieeju, tradicionālie banku darījumi runā lietotāju valodā ar kontaktu sīktēlu vizuāliem attēliem, vienkāršotām darbību plūsmām un koncepcijām.

Publiskā Skulptūra

Bubble Forest

Publiskā Skulptūra Burbuļu mežs ir publiska skulptūra, kas izgatavota no skābēm izturīga nerūsējošā tērauda. Tas ir apgaismots ar programmējamām RGB LED lampām, kas ļauj skulptūrai piedzīvot iespaidīgu metamorfozi, kad saule riet. Tas tika izveidots kā refleksija par augu spēju ražot skābekli. Nosaukuma mežs sastāv no 18 tērauda kātiem / stumbriem, kas beidzas ar vainagiem sfērisku konstrukciju veidā, kas attēlo vienu gaisa burbuli. Burbuļu mežs attiecas uz sauszemes floru, kā arī uz to, kas pazīstama no ezeru, jūru un okeānu apakšas

Zīmola Identitāte

Pride

Zīmola Identitāte Lai izveidotu zīmola Pride dizainu, komanda vairākos veidos izmantoja mērķauditorijas izpēti. Kad komanda izstrādāja logotipu un korporatīvo identitāti, tā ņēma vērā psihoģeometrijas noteikumus - ģeometrisko formu ietekmi uz noteiktiem cilvēku psiho veidiem un viņu izvēli. Arī noformējumam vajadzēja izraisīt noteiktas emocijas auditorijas vidū. Lai sasniegtu vēlamo rezultātu, komanda izmantoja noteikumus par krāsas iedarbību uz cilvēku. Kopumā rezultāts ir ietekmējis visu uzņēmuma izstrādājumu dizainu.